Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Facebook a schimbat butonul Share în Send, care funcţionează ca un sistem de mesagerie

Facebook a schimbat butonul Share în Send, care funcţionează ca un sistem de mesagerie

Cu doar o zi înainte de Paşte, Facebook a schimbat vechiul buton de share în Send, situându-se acum în dreapta butonului de Like, scrie wired.com.

Omniprezentul buton Like distribuie un link la o pagină web de pe peretele utilizatorului, de unde merge, prin setările de bază, la toată lumea. La polul opus, butonul Send este menit să  împărăşească informaţiile cu un număr mai mic de prieteni şi chiar oferă posibiliatea de a trimite un e-mail persoanelor care nu sunt în acel moment pe Facebook.

Butonul de Share funcţiona cam la fel ca cel de Send, dar a fost dat la o parte atunci când butonul de Like a fost introdus anul trecut.

Butonul de Like de pe Facebook a fost adoptat de milioane de site-uri, ca fiind un mod prin care internauţii să răspândească bârfele pe reţelele de socializare online. Dar oamenii s-au plâns cu privire la butonul Like, deoarece trimite informaţia la toţi cei din cercul lor. Mulţi dintre utilizatorii de Facebook au ajuns la un amalgam de prieteni, care reprezintă membri ai familiei, colegi de muncă, şefi, foşti colegi, precum şi alte persoane, despre care nu ştiu cum şi de ce s-au împrietenit.

În concluzie, butonul Send funcţionează ca un sistem de mesagerie, unde se scrie numele unui prieten sau a unui grup de pe Facebook, şi automat apare o listă cu opţiuni. Se pot adăuga mai mulţi utilizatori, şi chiar o adresă de mail, însoţită de un mesaj, care va fi trimis în căsuţa de mesaje a prietenilor, fără să apară pe peretele expeditorului.

Citeşte mai multe despre:   Facebook,   mesaje