Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Facebook este vinovat pentru unul din cinci divorțuri din SUA

Facebook este vinovat pentru unul din cinci divorțuri din SUA

Rețeaua de socializare care conectează prieteni vechi și dă posibilitatea utilizatorilor să își facă noi prieteni, este învinovățit pentru creșterea numărului de divorțuri, informează Daily Mail.

Avocații de divorțuri susțin că popularitatea în creștere a reșelelor de socializare precum Facebook sau Bebo, tentează oamenii să își înșele partenerii. Soțiile suspicioase au folosit de asemenea site-ul ca să găsească dovezi ale flirtului sau chiar a infidelităților soților lor, aceste lucruri ducând la divorț.

“Cel mai întâlnit motiv este acela că oamenii au discuții nepotrivite despre sex, cu persoane cu care nu ar trebui să vorbească astfel de lucruri”, a declarat Mark Keenan, Director Executiv la Divorce- Online.

Email-uri cu flirturi și mesaje găsite pe Facebook sunt din ce în ce mai citate ca dovezi ale unui comportament nepotrivit.

"Întâlnim din ce în ce mai des aceste situaţii. Unul dintre parteneri întâlneşte pe o reţea de socializare un prieten din liceu. Persoana respectivă este disponibilă şi încep să comunice pe Facebook. Cei doi se simt din ce în ce mai apropiaţi, pe măsură ce îşi împărtăşesc mai multe lucruri şi acest lucru poate duce la contact fizic ", spune Steven Kimmons, psiholog la Loyla University Medical Center din oraşul Maywood.

Chiar dacă relaţiile care deja nu merg foarte bine sunt cele mai vulnerabile, un cuplu nu trebuie neapărat să fie într-o perioadă dificilă pentru ca o relaţie online a unuia dintre parteneri să se dezvolte într-o aventură. În majoritatea cazurilor, relaţiile online sunt începute cu cele mai nevinovate intenţii.

Citeşte mai multe despre:   Facebook,   SUA,   rețea de socializare