Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Familia Corleone, din "Naşul", prezentată într-un roman care va fi lansat anul viitor

Familia Corleone, din "Naşul", prezentată într-un roman care va fi lansat anul viitor

Poate cel mai apreciat şi notabil set de filme din secolul 20, „Naşul” a înfăţişat povestea intrigilor şi dramelor complicare ale crimelor din familia Corleone, sărind de la emigrarea lui Vito din Italia la încercarea nebună a fiilor săi de a-i fi succesori. În timp ce al doilea film aruncă o privire în ultima perioadă din viaţa lui Don, sunt multe întrebări fără răspuns legate de anii lui de început.

Mario Puzo, care a scris romanul după care au fost realizate filmele, avea o altă poveste în „buzunar”, acest lucru dovedindu-se după ce a fost urmărită în detaliu ascensiunea lui Vito, între anii 1920-1930 în New York.

Poveştile în cauză au luat forma unui scenariu care nu a fost reprodus, şi cum actorii orginali sunt mult prea bătrâni sau indisponibili pentru realizarea celui de-al patrulea film „Naşul”, finalul poveştii lui Puzo despre familia Corleone, se va limita la a fi transpusă într-un roman, relatează Huffington Post.

Romanul, care se va numi „Familia Corleone”, va fi adaptat de autorul Edward Falco, din scenariu în carte, şi va fi lansat în iunie 2012.

Aceasta nu este prima oara când „Naşul” este revizuit. Mario Puzo a scris chiar el o continuare a romanului orgininal, numit „The Sicilian”, care seamănă foarte mult cu familia Corleone. Ulterior, în 2004, Mark Winergardner a publicat „The Godfather Returns” („Naşul se întoarce”), care urmăreşte anii următori după ce Puzo a publicat prima carte şi coincide în mare măsură cu al doilea film.

„Naşul” este un film lansat în 1972, în regia lui Francis Ford Copola. Acţiunea lungmetrajului se petrece în jurul anilor ’40-’50 şi ne prezintă viaţa fictivă a familiei mafiote Corleone. În distribuţia filmului se numără Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, Robert Duvall sau Diane Keaton. “Naşul” a primit foarte multe premii, printre care şi 3 Oscaruri şi 5 Globuri de Aur.

Citeşte mai multe despre:   român