Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Familia Ionelei Prodan, din nou în lacrimi: Din păcate Anamaria a confirmat totul...

Familia Ionelei Prodan, din nou în lacrimi: Din păcate Anamaria a confirmat totul...

Un articol de: B1.ro - 29 Iul 2018, 12:09
Monden

 Anamaria Prodan a fost în casa în care a locuit mama sa, la scurt timp după moartea mamei sale, Ionela Prodan, care a murit la 70 ani, în urma unei boli la pancreas, informează Evz.  

,,Ana a fost ieri la casă și are tot timpul senzația că mama trebuie să coboare scările și să vină. La un moment dat, a venit un unchi și Ana a spus, ca mama ei: Neicule, tu ești?”.

Vocea Anei seamănă cu cea a Ionelei, așa că unchiul a crezut că o aude pe Ionela și a venit plângând la Ana”,a povestit Cristi Brancu la emisiunea Agenția Vip.

Moartea Ionelei Prodan a reprezentat un soc pentru apropiații săi. Cu toate că starea ei de sănătate se deteriorase compet, familia spera că aceasta va rămâne în viață. După moartea mamei sale, Anamaria Prodan a delcarat într-o emisiune: Nu realizez dacă mă întrebi despre mama, cum nu realizez din '92 că nu mai este tata. Pentru mine, ei sunt acasă, am impulsul ăsta să sun. Când formez numărul, îmi dau seama că nu mai e. Numărul mamei îl păstrez forever, nu o să-l închid. Cel mai greu mi-a fost când mi-am luat la revedere de la ea, când am ținut-o de mână când a murit. Când am venit ultima dată cu ea în emisiune, știam tot. Mă bucuram de fiecare secundă. Am știut eu 7 luni, sora mea, familia, nici frații ei n-au știut cât este de grav. Atunci când știam că mai sunt zile, atunci i-am anunțat pe toți. Nimeni nu a avut voie să se apropie de ea să-i spună ceva, pentru că asta a ținut-o în viață. Foarte târziu a simțit ce se va întâmpla. Avea foarte mare încredere în mine. Mi-a spus că mergem în Mexic și că rezolvăm".

Citeşte mai multe despre:   Anamaria prodan,   ionela prodan
 
 
 
Loading...