Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Familia lui Ion Dichiseanu, în alertă. Ce se întâmplă cu îndrăgitul actor

Familia lui Ion Dichiseanu, în alertă. Ce se întâmplă cu îndrăgitul actor

Un articol de: Andrei Vlad - 27 Apr 2021, 20:07
Familia lui Ion Dichiseanu, în alertă. Ce se întâmplă cu îndrăgitul actor foto: facebook.com/Ioana Dichiseanu Monden

Actorul Ion Dichiseanu (87 de ani) se află internat în spital de trei luni de zile. S-a speculat că ar fi infectat cu SARS-COV-2, însă fiica sa, Ioana, „a făcut lumină" în acest caz. 

Familiei lui Dichiseanu i s-a transmis că actorul are cancer, informație care s-a dovedit a fi, de fapt, falsă. Analizele maestrului au fost interpretate greșit. De asemenea, erorile medicilor ar fi condus la înrăutățirea stării de sănătate a lui Dichiseanu, motiv pentru care Ioana intenționează să acționeze în instanță.

„S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Şi i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniştească. Acolo ni s-a spus că e important să facă şi un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent.

 

Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu: „O bacterie i-a infectat plămânul"

 

Vreau să mă consult întâi cu un avocat şi să mi se spună ce şanse am să dovedesc că a fost malpraxis. (…) S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată (…) Voi strânge dovezile şi le voi pune cap la cap (…) Analizele au fost interpretate greşit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva şi o biopsie.

La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi şi că este încă alături de noi. A avut un diagnostic greu. Aşa a ajuns la Spitalul Floreasca şi medicii de acolo l-au pus pe picioare”, a explicat Ioana Dichiseanu la Antena 3.

Citeşte mai multe despre:   Ion Dichiseanu