Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Familia Middleton cere retragerea pozelor „trădătoare” cu Pippa în sutien şi James gol puşcă

Familia Middleton cere retragerea pozelor „trădătoare” cu Pippa în sutien şi James gol puşcă

Rudele lui Kate Middleton au început să ia măsuri în privința fotografiilor compromițătoare cu sora și fratele Ducesei de Cambridge, despre vânzarea cărora susţin că reprezintă un act de „trădare” din partea prietenilor celor doi. În fotografiile respective, James şi Pippa Middleton apar în ipostaze cel puţin stânjenitoare, dezbrăcaţi parţial sau chiar complet.

„Întreaga familie este furioasă pe ceea ce ei consideră a fi o trădare”, a declarat un prieten al familiei Middleton, citat de The Telegraph. Rudele Ducesei de Cambridge sunt de părere că instantaneele, despre care se presupune că au fost făcute de prieteni ai celor doi, au fost vândute pentru sume substanţiale agenţiilor de fotografie. Acum, familia lui Kate a reuşit să convingă unele agenţii să retragă imaginile.

„Fotografiile au fost retrase de pe piaţă”, a confirmat un reprezentant al agenţiei Zuma Press, din Statele Unite. „Au fost pe piaţă preţ de câteva zile. Au devenit prea populare şi de aceea au fost retrase”, a completat acesta.

Pippa în sutien, James gol puşcă

Fotografiile care au dat naştere unor controverse aprinse îi surprind pe fratele şi sora lui Kate Middleton în ipostaze nu tocmai flatante. Într-una dintre ele, Pippa Middleton, în vârstă de 27 de ani, apare într-un sutien colorat în timp ce dansează cu un bărbat îmbrăcat doar în boxeri.Tot în boxeri este surprins şi James Middleton în mai multe fotografii răspândite pe Internet. Într-una dintre ele, tânărul de 23 de ani stă cu o mână în boxeri, iar în alta îşi usucă „bijuteriile”.

 

Fotografia cea mai scandaloasă, însă, îl prezintă pe James gol puşcă, stând cu picioarele încrucişate pe un scaun, cu o sticlă de bere în mâna dreaptă.Vezi AICI fotografii cu James Middleton în fundul gol

„James şi Pippa sunt extrem de ruşinaţi”, susţine prietenul de familie citat de presa britanică. „Cum puteau să ştie la momentul realizării fotografiilor că vor fi puşi sub lupă?”, adaugă acesta.

Mama celor trei, vulnerabilă


Mai mulţi oficiali de la Palatul Buckingham „s-au cutremurat” anul trecut, când au fost făcute publice unele fotografii stânjenitoare cu James Middleton. Spre deosebire de cele apărute acum, în acelea măcar era îmbrăcat. Din nefericire, însă, purta o rochie.Publicarea noilor fotografii se pare că i-a deranjat destul de mult pe părinţii lui Kate, Michael și Carole Middleton. În anul 2008, mama Ducesei își exprima îngrijorarea cu privire la impactul pe care l-ar putea avea toată atenţia îndreptată spre Kate.

„Mă simt foarte vulnerabilă în legătură cu toate acestea. Nu sunt o celebritate şi nu doresc să devin una. Nu am cerut toate acestea. Sunt totodată îngrijorată pentru familia mea: am trei copii, nu doar pe Catherine”, declara atunci Carole Middelton.Citeşte mai multe despre:   fotografii,   retragere,   Kate Middleton,   frate,   gol