Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Andreea Esca, în LACRIMI: Vestea TERIBILĂ primită de cea mai populară prezentatoare Pro TV

Andreea Esca, în LACRIMI: Vestea TERIBILĂ primită de cea mai populară prezentatoare Pro TV

Un articol de: B1.ro - 22 Iun 2018, 08:30
Monden

Celebra prezentatoare Andreea Esca își face griji pentru fiica sa pentru că tânăra va pleca la Londra, unde va urma cursurile unei facultăți și i-a mărturisit că este tristă pentru că va fi separată de iubitul său, Mario Fresh.

De asemenea, Alexia a afirmat că are o relație de doi cu un cântăreț, dar că de curând, s-au lovit de niște probleme pe care speră să le poată depăși.

Deși cei doi au fost preveniți că relația la distanță nu va funcționa, ei nu sunt speriați de acest lucru, ci au recunoscut că sunt îndrăgostiți până peste cap.

Alexia se declară convinsă că distanța nu le va pune relația în pericol și susține că este hotărâtă să se întoarcă în România o dată la două săptămâni, iar în momentele în care aceste lucru nu va fi posibil, Mario o va vizita la Londra.

„O să ne vedem la două săptămâni, fie că vin eu în România sau vine el la mine. Eu am început, eu i-am scris. Îmi plăcea foarte mult de el... La Londra o să fac marketing, publicitate. Suntem foarte siguri pe iubirea noastră, facem doi ani împreună. Avem încredere unul în altul, este cel mai important lucru, mai ales dacă suntem în orașe sau țări diferite. Mario a fost cel care a zis primul „Te iubesc” și i-am răspuns cu același lucru, a fost foarte frumos”, a mărturisit Alexia.

La rândul lui, Mario adeclarat că vor reuși să treacă peste această provocare.

„Va fi o perioadă care mă va întrista, chiar ne dorim să facem asta, să trecem cu bine, iar atâta timp cât ne iubim, va fi bine. 90% din prietenii mei îmi spun că nu o să ne țină relația la distanță. Îmi impun ei mie, ce o să fie o să fie. Atâta timp cât comunicăm și avem încredere, e perfect. Și există video call! În presă am mințit, pentru că sunt niște întrebări porcoase, la care nu putem răspunde. La început primeam întrebări care nu-și aveau locul. Alexia a vrut să îmi spună că mă iubește înainte de a mă cunoaște!”, a spus Mario Fresh.

Citeşte mai multe despre:   Andreea Esca
 
 
 
Loading...