Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Fiica lui Cornel Galeș se judecă cu fiii Ilenei Ciuculete. Ce trebuie să moștenească tânăra de la regretata artistă de muzică populară

Fiica lui Cornel Galeș se judecă cu fiii Ilenei Ciuculete. Ce trebuie să moștenească tânăra de la regretata artistă de muzică populară

Un articol de: Beatris Ionita - 15 Iun 2020, 20:43
Fiica lui Cornel Galeș se judecă cu fiii Ilenei Ciuculete. Ce trebuie să moștenească tânăra de la regretata artistă de muzică populară Galerie foto (2) Monden

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș au murit, însă lupta pentru averea pe care au lăsat-o în urmă este continuată de copii lor. Recent, în scandalul moștenirii artistei a intrat și fiica din prima căsătorie a lui Cornel Galeș.

 

 

Ce urmează să moștenească fiica lui Cornel Galeș de la Ileana Ciuculete

 

 

Mărul discordiei dintre Mugurel, Cristi Sfetcu și Claudia Stroe este un apartament al regretatei cântărețe. Se pare că imobilul ar fi urmat să intre în posesia lui Cornel Galeș. Totuși, până la finalizarea procesului, judecătorii i-au cerut lui Cornel Galeș să nu înstrăineze imobilul. Între timp, bărbatul și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier iar apartamentul a rămas fără proprietar, iar Claudia, singura proprietară. Totuși, pe lângă bunurile pe care urmează să îi rămână, fiica lui Cornel Galeș ar urma să moștenească și niște datorii, dar și un scandal mediatic.

Potrivit spynews.ro, Claudia are calitatea de pârât în procesul băieților Ilenei Ciuculete.

 

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

 

Procesul averii Ilenei Ciuculete continuă și după moartea lui Cornel Galeș

 

 

Cornel Galeș și cei doi băieți ai Ilenei Ciuculete s-au războit prin instanțe pentru averea de 500.000 de euro a artistei până în ziua în care Galeș a sfârșit tragic.

În timpul vieții, Cornel Galeș a fost obligat de judecători să plătească celor doi fii ai Ilenei Ciuculete câte 34.000 de euro, cotă-parte dintr-un imobil pe care  l-a vândut cu suma de 91.000 de euro, dar și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Potrivit judecătorilor, lui Galeș i-au revenit suma de 23.000 de euro, cotă-parte din banii încasați din vânzarea casei din Capitală, și 4.000 de lei din drepturile de autor.

După moartea, Cornel Galeș a fost dat, din nou, în judecată de băieții Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristian Sfetcu, pentru bunurile artistei, motiv pentru care numele lui continuă să apară în acest proces.

 

 

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș au avut parte de decese cutremurătoare

 

 

Ileana Ciuculete s-a stins, pe 14 martie 2017, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, iar soțul ei, Cornel Galeș, a murit într-un accident de mașină produs în Spania, în apropiere de Valencia, la sfârșitul lunii noiembrie 2019. Cornel Galeș îşi doarme somnul de veci în cimitirul Străulești 2, lângă Ileana Ciuculete, femeia lângă care era de nedezlipit.

Cei doi băieţi ai Ilenei Ciuculete din mariajul de 12 ani cu fostul soţ, Valeriu Sfetcu,nu vorbeau de ani întregi cu mama lor şi se plângeau de abandon la televizor și se pare că și-au iertat mama abia după ce a încetat din viață.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Ileana Ciuculete,   Cornel Galeș,   Mugurel Sfetcu,   Cristi Sfetcu