Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Fiica regretatul cântăreț Aurelian Preda, îndrăgostită de un coleg de clasă. Cei doi au mers la mormântul interpretului pentru a-i cere binecuvântarea (FOTO)

Fiica regretatul cântăreț Aurelian Preda, îndrăgostită de un coleg de clasă. Cei doi au mers la mormântul interpretului pentru a-i cere binecuvântarea (FOTO)

Un articol de: - 17 Mai 2017, 16:18
Fiica regretatul cântăreț Aurelian Preda, îndrăgostită de un coleg de clasă. Cei doi au mers la mormântul interpretului pentru a-i cere binecuvântarea (FOTO) foto: Click Monden

Aurelian Preda, interpretul de muzică populară care și-a pierdut viața din cauza cancerului la 47 de ani, ar fi mândru de fiica lui care reușește să se concentreze pe muzică și, în același timp, să aibă rezultate bune și la liceu. Anamaria Rosa, căci despre ea este vorba, în vârstă de 17 ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Dan Gabriel, cu care este colega de liceu. 

Adolescenta a apucat să i-l prezinte pe iubit tatălui său încă de pe vremea când trăia, iar acum, după șapte luni de la tristul eveniment, cei doi s-au dus împreună la mormântul cântărețului pentru a-i cere binecuvântarea. 

Perioada de după pierderea tatălui a fost cumplită pentru Anamaria, însă iubitul său i-a fost alături în toată această perioadă și a ajutat-o să accepte și să treacă peste această nenorocire. Tinerii se înțeleg foarte bine și sunt extrem de apropiați, lucru care reiese și din fotografiile de pe Facebook puse de adolescentă. „Sufletul meu minunat. Momente minunate alături de tine”, a scris aceasta în dreptul unei fotografii. 

Cu toate acesta, Anamaria Rosa încă suferă după pierderea tatălui și își exprimă durerea pe rețeaua socială. „Tati, îmi este foarte dor de tine... de clipele minunate petrecute împreună, de momentele în care îmi arătai că eşti cel mai bun tătic, de sfaturile şi cuvintele ce o să-mi rămână imprimate toată viaţa în suflet şi minte. Îmi doresc din suflet să te bucuri de ceea ce fac, în urma ta, şi de promisiunile pe care le urmez. Dacă aş putea să fac ceva să te văd măcar o clipă, aş face, dar ştiu că lângă Doamne-Doamne nu suferi, eşti liniştit şi ai grijă de noi toţi ce te iubim!”, a scris tânăra cântăreață, potrivit Click!. 

Citeşte mai multe despre:   muzica