Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Fiul Luminiței Anghel a pozat într-o ipostază indecentă: Artista încearcă să îi înțeleagă comportamentul rebel (FOTO)

Fiul Luminiței Anghel a pozat într-o ipostază indecentă: Artista încearcă să îi înțeleagă comportamentul rebel (FOTO)

David, fiul de 17 ani al Luminiței Anghel, a reușit să își șocheze mama cu o fotografie pe care și-a făcut-o în camera unui hotel, relatează Wowbiz.

Artista a rămas uimită când a văzut fotografia în care fiul său apare la bustul gol și cu mâna în pantaloni.

Anghel a mărturisit că nu se simte confortabil să își vadă fiul într-o asemenea ipostază, însă este decizia lui și acum trebuie să își asume consecințele.

"Știu despre ce fotografie este vorba. Și-a făcut-o în iarnă, când noi ne aflam la un hotel de cinci stele din Sibiu, unde obișnuim să mergem. Eu am văzut poza în februarie, în perioada Eurovision-ului și am crezut că cineva a țesut un complot împotriva mea. L-am băgat în ședințî pe David, el mi-a zis că nu a trimis poza nimănui, dar eu nu mai știu ce să mai cred. Poate într-adevăr i-o fi luat-o cineva din telefon. Acum, asta e, să-și asume, să suporte consecințele", a povestit cântăreața.

"Probabil că el s-o fi inspirat din reviste, ceva, nu-mi dau seama. Acum el e adolescent, adolescenții gândesc diferit fațî de noi. Oricum, la vârsta lui are probleme față de fizicul lui, ba nu îi place că este prea slab, ba nu îi convine că se confruntă cu acneea", a mai spus Luminița."Eu am mai vorbit și cu alți părinți și mi-am dat seama că toți sunt așa. Nu am ce face. Mă gândesc că poate e o perioadă trecătoare și că se va schimba peste un an, doi, când se va mai maturiza. La școală este un copil de mijloc, nu a terminat nici printre primii, nici printre ultimii. El îmi spune că sunt o mamă exagerată, dar mie nu mi se pare. Și, oricum, nu vreau să îl țin legat, că mai rău ar face. Și se poate și mai rău de atât. Adică eu consider că am fi avut probleme reale dacă ar fi consumat etnobotanice sau dacă ar fi furat din casă, ceea ce nu este cazul", a mărturisit Luminița Anghel.

Citeşte mai multe despre:   fiu,   artista