Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Florin Busuioc, profund ÎNDURERAT! "L-am întânit. Ce emoție!" A MURIT unul dintre cei mai iubiţi actori (FOTO)

Florin Busuioc, profund ÎNDURERAT! "L-am întânit. Ce emoție!" A MURIT unul dintre cei mai iubiţi actori (FOTO)

Un articol de: - 26 Mai 2017, 11:52
Florin Busuioc, profund ÎNDURERAT! "L-am întânit. Ce emoție!" A MURIT unul dintre cei mai iubiţi actori (FOTO) Foto: Pro Tv Monden

Moartea marelui actor britanic Roger Moore i-a provocat multă durere lui Florin Busuioc.

Cunoscut mai mult ca prezentator al rubricii meteo de la Pro Tv, Busu are și o frumoasă carieră de actor. A încântat de-a lungul timpului publicul românesc, dar a avut ocazia să joace și în producții internaționale, alături de actori celebri. Printre aceștia și regretatul Roger Moore.

“Cât de norocos poate să fie un om să se întâlnească faţă în faţă cu Agentul 007, cu Sfântul, şi cu toţi ceilalţi eroi senzaţionali cu care s-a indentificat în copilăria lui? Ce emoţii poate să încerce un actor român întâlnindu-se cu unul dintre cei mai iubiţi şi eleganţi britanici ai teatrului şi filmului? Cât de mare să fie bucuria să te afli în preajma lui Roger Moore, să glumeşti cu el, să cânţi un colind în tandem şi să faci câţiva paşi de dans râzând cu gura până la urechi de această joacă de dinaintea cuvântului «motor»? Toate acestea mi s-au întâmplat şi le-am simţit într-o zi de filmare la Palatul Bragadiru - una dintre cele mai interesante, amuzante şi plină de încărcătură emoţională zile din viaţa mea de actor”, a mărturisit, pentru Click, Florin Busuioc.  

Busu l-a întâlnit pe Moore pe platourile de filmare ale filmului “A Princess for Christmas” (Crăciunul la Castel), scenariu semnat de Michael Damian, Danny din serialul “Tânăr şi neliniştit”.

“În film sunt cuscrul lui Roger Moore, de fapt ar fi trebuit să fiu cuscrul lui Roger Moore, dar fiul lui o părăseşte pe fata mea, care-i vânează doar averea, pentru o alta. Sunt duce şi iau parte la un mare bal, alături de Roger Moore şi de alţi nobili”, explica Florin Busuioc la vremea respectivă.

Citeşte mai multe despre:   vremea,   meteo,   mort,   actor