Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden L-OR FI AJUNS BLESTEMELE de-a făcut INFARCT?! Florin Busuioc a mărturisit TOT: 'Mi-am lăsat familia şi NU REGRET...' Băiatul lui avea doar o lună pe atunci!

L-OR FI AJUNS BLESTEMELE de-a făcut INFARCT?! Florin Busuioc a mărturisit TOT: 'Mi-am lăsat familia şi NU REGRET...' Băiatul lui avea doar o lună pe atunci!

Un articol de: Redacția B1.ro - 14 Aug 2019, 23:12
L-OR FI AJUNS BLESTEMELE de-a făcut INFARCT?! Florin Busuioc a mărturisit TOT: 'Mi-am lăsat familia şi NU REGRET...' Băiatul lui avea doar o lună pe atunci! Sursa: Instgram/Florin Busuioc Monden

Florin Busuioc și-a deschis sufletul și a vorbit despre familia lui și despre băiețelul pe pe care l-a părăsit pe vremea când acesta avea doar o lună, la începutul anilor '90. 

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU ...E EXTREM DE DUREROS

„Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie. Anume visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut – nu mă gândeam atunci la televiziune, că nu exista… 

ULTIMA ORĂ! "ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE". ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamţ şi am făcut o familie acolo, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Şi mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. 

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!", a spus îndrăgitul actor, în emisiunea Danei Săvuică, "E OK să fii vedetă?". 

"Busu" a dat detalii și despre legătura pe care o are cu fiul lui. 

"Am făcut nişte gesturi, au fost refuzate, la un moment dat. Acum chiar mi-a scris fi-miu un mesaj: 'Am fost un copil, am fost un prost. Hai să facem o…'. Şi probabil că o să ne reconectăm şi o să fie bine. Am mai avut nişte încercări, au eşuat, mă rog, n-are importanţă. Mă simt vinovat, dar nu regret. (...)A venit acasă și și-a găsit soţul în pat. Când a dat aşternutul la o parte, a împietrit! A plâns ...

El a fost privat de asta. Are tot dreptul să fie supărat pe mine! Nu am nicio îndoială că are acest drept, dar s-a întâmplat. Dacă o să reluăm relaţia, la un moment dat… Trebuie să aflu ce e cu el, ce-i cu viaţa lui. Ştiu că făcea, la un moment dat, facultatea de Meteorologie, sper să fi reuşit. Avea o iubită, dar nu era însurat, nu ştiu dacă s-o fi însurat între timp… El a făcut deja un pas spre mine, trebuie să fac eu pasul următor. Şi o să-l fac! Acum are 29 de ani. Avea o lună când am plecat, chiar la început…", a precizat Florin Busuioc, conform okmagazine.ro

Actorul este căsătorit în prezent și mai are două fiice.


 

Citeşte mai multe despre:   florin busuioc