Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Florin Busuioc și relația pe care o are cu fetele sale. „Adevărul este că mă gândesc că, până la urmă, se va întâmpla și asta”

Florin Busuioc și relația pe care o are cu fetele sale. „Adevărul este că mă gândesc că, până la urmă, se va întâmpla și asta”

Un articol de: Roxana Mirea - 22 Iul 2020, 08:47
Florin Busuioc și relația pe care o are cu fetele sale. „Adevărul este că mă gândesc că, până la urmă, se va întâmpla și asta” sursa Foto: Instagram Monden

Florin Busuioc își adoră fetele. Acestea nu l-au dezamăgit niciodată, iar prezentatorul rubricii meteo, de pe Pro TV, este mândru de fiicele sale, Natalie și Catinca. Florin Busuioc este destul de discret și nu vrea să își expună familia. Însă, acum o vorbit despre viața de familie și despre cum se simte să fie în minoritate.

 

Florin Busuion vorbește despre fiicele sale

 

Florin Busuion este conștient de faptul că, la un moment dat, fetele sale se vor îndrăgosti și își vor aduce partenerii acasă. Prezentatorul meteo nu este îngrijorat pentru că știe că asta este „firea lucrurilor să se întâmple”. Pe lângă toate acestea, are încredere în alegerile Nataliei și Catincăi.

„Nu am pușcă, n-am pistol, n-am praștie, suliță, nimic. Adevărul este că mă gândesc că, până la urmă, se va întâmpla și asta. Nu este grav, pentru că este în firea lucrurilor să se întâmple. Până acum, fetele nu m-au dezamăgit niciodată și cred că au capul pe umeri și sunt destul de bine educate încât să nu-și aleagă băieții greșiți. Așa că, sincer, nu am apăsări prea mari din punctul acesta de vedere”, a povestit Florin Busuioc pentru revista Viva.

„Busu” a vorbit și despre cum este să fii în minoritate într-o familie cu majoritate fete. Acesta a povestit că este foarte răsfățat, dar că și el trebuie să răsfețe la rândul lui.

„Răsfățul vine, dar și eu trebuie să răsfăț la rândul meu. Nu este doar o chestie unilaterală. La răsfăț răspunzi cu răsfăț. Și uite că, până acum, lucrurile au funcționat foarte bine și merg foarte bine în continuare”, a mai mărturisit Florin Busuioc.

 

Florin Busuioc mai are un băiat din prima căsătorie

 

Florin Busuioc mai are un băiat din prima căsătorie, din anul 1991, atunci când s-a îndrăgostit de Marieta, o asistentă medicală din Târșul Mureș. Din iubirea celor doi, s-a născut un fiu: Florin Jr.A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

„Busu” a povestit, la un moment dat, că și-a părăsit copilul pe când acesta avea doar o lună de viață.

„Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie. Anume visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut – nu mă gândeam atunci la televiziune, că nu exista… În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamţ şi am făcut o familie acolo, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Şi mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!", a spus îndrăgitul actor, într-o emisiune TV.

După ce a plecat de lângă prima familie, Florin Busuioc s-a îndrăgostit de Lili, cea care i-a dăruit două fete, pe Natalie și pe Catinca.

Citeşte mai multe despre:   florin busuioc,   fete