Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden E BUN DE PLATĂ! Florin Pastramă, DAT ÎN JUDECATĂ imediat după NUNTĂ! Brigitte a rămas INTERZISĂ când a aflat cu cât va scădea averea afaceristului

E BUN DE PLATĂ! Florin Pastramă, DAT ÎN JUDECATĂ imediat după NUNTĂ! Brigitte a rămas INTERZISĂ când a aflat cu cât va scădea averea afaceristului

Un articol de: B1.ro - 12 Iul 2019, 10:56
Foto: Florin Pastramă / Facebook Monden

Vești proaste pentru Florin Pastramă! Proaspăt căsătorit cu Brigitte, afaceristul este târât într-un proces cu o miză uriaşă, de un bărbat care a reuşit să îngenuncheze până şi statul român.

VESTE PROASTĂ PENTRU KANAL D! TEO TRANDAFIR A FĂCUT ANUNȚUL! VA FI ULTIMA OARĂ

Familia Pastramă este chemată în faţa instanței, peste două luni, într-un proces în care moştenitorii unui imobil de milioane cer anularea unui contract de vânzare-cumpărare şi înapoierea bunului respectiv. 

BLESTEMUL ELODIEI! BIATA MAGDA CIUMAC! S-A STINS DUPĂ O LUNGĂ ȘI GREA SUFERINȚĂ! IMAGINI HALUCINANTE

Reclamant este Cristian Dragoş V., un bărbat care a câştigat un proces similar împotriva statului român, aşa că Florin Pastramă ar trebui să aibă emoţii mari în privinţa sentinţei.

ȘOC MONDEN! MONICA GABOR, PRINSĂ ÎN FAPT CU MR. PINK! A FĂCUT-O ȘI CU IRINEL ÎN ROMÂNIA! IMAGINI BOMBĂ (GALERIE FOTO)

“Curtea hotărăşte: a) că statul pârât trebuie să asigure, prin mijloace adecvate, în termen de trei luni de la data rămânerii definitive a hotărârii, în conformitate cu art. 44 § 2 din Convenţie, executarea în integralitate a hotărârii Judecătoriei Vălenii de Munte din 22 mai 1992, punându-i pe reclamanţi efectiv în posesia terenului şi eliberându-le totodată un titlu de proprietate asupra terenului; b) că, în caz de neexecutare în integralitate a hotărârii Judecătoriei Vălenii de Munte din 22 mai 1992, aşa cum se prevede la lit. a) supra, statul pârât trebuie, în acelaşi termen de trei luni, să plătească reclamanţilor în solidar suma de 230 000 EUR (două sute treizeci de mii de euro) pentru prejudiciul material, care trebuie convertită în moneda statului pârât la rata de schimb aplicabilă la data plăţii, plus orice sumă ce poate fi datorată cu titlu de impozit; c) că statul pârât trebuie, în acelaşi termen de trei luni, să plătească în solidar reclamanţilor suma de 4 700 EUR (patru mii şapte sute de euro), care trebuie convertită în moneda naţională a statului pârât la rata de schimb aplicabilă la data plăţii, pentru prejudiciul moral, plus orice sumă ce poate fi datorată cu titlu de impozit”, a decis Curtea Europeană a Drepturilor Omului în dosarul bărbatului care l-a dat, acum, în judecată pe Pastramă, potrivit spynews.ro.
 

Citeşte mai multe despre:   Florin Pastrama,   Brigitte Sfat
 
 
 
Loading...