Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden DOLIU în teatrul Românesc! Regrete eterne pentru FLORIN PIERSIC! Moartea a lovit când nimeni nu se aștepta

DOLIU în teatrul Românesc! Regrete eterne pentru FLORIN PIERSIC! Moartea a lovit când nimeni nu se aștepta

Un articol de: B1.ro - 28 Mai 2019, 12:44
DOLIU în teatrul Românesc! Regrete eterne pentru FLORIN PIERSIC! Moartea a lovit când nimeni nu se aștepta Monden

Florin Piersic este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România.

În ciuda optimismului general pe care îl emană, marele actor ascunde  o dramă teribilă! În urmă cu mai mulți ani, una dintre surorile lui a avut parte de un sfârșit tragic. A fost găsită moartă abia după patru zile!

S-A TERMINAT! IULIA VÂNTUR, ÎN LACRIMI! INCREDIBIL CE I-A FĂCUT SALMAN KHAN! FANII S-AU FRECAT LA OCHI CÂND AU VĂZUT IMAGINILE

Îmi aduc aminte că prin ceață că am avut o soră. Se chemă Lucica. Lucia Piersic. În una din zile, soră mea, asta o știu din ceea ce mi s-a istorisit de mama și tata, a plecat pe malul Prutului împreună cu elevele de la Liceul ‘Oltea’ să culeagă plante pentru soldații de pe front. Era în 1942. Pentru prima oară, povestea mamă, a condus-o până în colțul străzii. Parcă a avut o presimțire. Mamă i-a spus: „Lucica, nu cumva să faci baie, fiindcă Prutul e foarte periculos”.

BOMBA BOMBELOR: CRISTIAN POMOHACI, CUPLAT CU UN POLIȚIST! TOTUL A FOST DEZVĂLUIT CHIAR ÎN SALA DE JUDECATĂ

Ea nu a făcut baie. Dar copiii de la Liceul ‘Mihai Viteazul’, au început să facă baie. Una dintre fețe, chiar colegă ei de bancă, Doina Puhă, fiică unui general din Cernăuți, a început să țipe că a luat-o un vârtej. Sora mea care era și campioană la înot, îmbrăcată cum era, a sărit în apa ca să o scoată pe Doina. Din întâmplare sau nu din întâmplare, fiindcă așa-i destinul, pe acolo trecea un domn, Peisah se numea… L-am cunoscut, nu mai trăiește. El, auzind țipete, a sărit și el în apa, și prima pe care a scos-o a fost Doina, când a sărit după Lucica, nu a mai găsit-o…”, a povestit Florin Piersic.

LACRIMI ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN, DE URGENȚĂ LA SPITAL! DIAGNOSTICUL ESTE ACCIDENT VASCULAR! IMAGINI DRAMATICE (GALERIE FOTO)

 

Citeşte mai multe despre:   florin piersic