Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden FLORIN PIERSIC, cucerit NEBUNEȘTE de Irina Loghin! A vrut să o ia de NEVASTĂ: "Mi-a tulburat INIMA! Aşa de tare îmi plăcea..."

FLORIN PIERSIC, cucerit NEBUNEȘTE de Irina Loghin! A vrut să o ia de NEVASTĂ: "Mi-a tulburat INIMA! Aşa de tare îmi plăcea..."

Un articol de: - 11 Apr 2018, 07:49
FLORIN PIERSIC, cucerit NEBUNEȘTE de Irina Loghin! A vrut să o ia de NEVASTĂ: "Mi-a tulburat INIMA!  Aşa de tare îmi plăcea..." Monden

Marele actor Florin Piersic a mărturisit că singura femeie care l-a tulburat este cântăreața de muzică populară Irina Loghin.

„Eram foarte tânăr. Am văzut-o şi am auzit-o, pe scenă, într-un parc, pe o femeie care mi-a luat respiraţia. Cred că în ciuda faptului că nu eram atât de matur să pot judeca lucrurile la rece, m-am gândit şi am simţit că aşa trebuie să fie şi să arate femeia româncă. Cântecul ei, vocea puternică şi tulburătoare «m-au aruncat» pentru câteva minute înapoi cu aproape douăzeci de ani, în raiul copilăriei mele. Era clar, femeia asta avea în voce, în atitudine, pe chip, sunetele ce-mi tulburaseră inima când eram doar o crenguţă de piersic ce înmugureşte.

Am întrebat pe cineva cine-i ţăranca asta româncă, care nu mă lasă să trăiesc!? Mi-a răspuns: Irina Loghin! Aşa de tare îmi plăcea, că mi-ar fi plăcut să-mi fie şi nevastă! Într-o seară, Costel Constantin, mi-a spus că Irina e-n sală. Cred c-am jucat ca niciodată. Doream s-o impresionez, să vadă şi ea că nici eu nu sunt de colo. Aţi înteles ce este Irina Loghin pentru mine? A fost şi va rămâne «dulcea doină» a tinereţii şi împlinirii mele ca artist. Mi-a pus o pană la aripile cu care încerc să zbor! Irina, îţi mulţumesc!”, potrivit one.ro.

Citeşte mai multe despre:   florin piersic,   Irina Loghin