Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Florin Piersic Jr. a ieșit de pe scenă în timpul unui spectacol: NU pot. E umilință! E absurdă situația. Nu e drept. Spectacolul se încheie aici!

Florin Piersic Jr. a ieșit de pe scenă în timpul unui spectacol: NU pot. E umilință! E absurdă situația. Nu e drept. Spectacolul se încheie aici!

Un articol de: - 02 Iun 2017, 17:49
Florin Piersic Jr. a ieșit de pe scenă în timpul unui spectacol: NU pot. E umilință! E absurdă situația. Nu e drept. Spectacolul se încheie aici! Foto: www.ziarulmetropolis.ro Monden

Florin Piersic Jr. a părăsit scena Teatrului Godot în timpul unui spectacol, după ce unei persoane din primul rând i-a sunat telefonul și acesta nu s-a deranjat să îl închidă. Actorul a dorit să țină un discurs de Ziua Copilului pentru mama sa, dar a părăsit scena supărat din cauza telefonului mobil.

Scena a fost povestită de către Doina Chiriac, mama fiicei lui Florin Piersic Jr., care se afla la prima sa reprezentație a tatălui ei, pe pagina sa de Facebook: „În fața scenei sună un telefon. Actorul cel mai bun spune povestea mai departe. Și plânge și zâmbește. Ca fetița. Și sună telefonul. În primul rând, la prima masă, sună un telefon sub zâmbetul actorului. Sub ochii care nu lasă nici o lacrimă să curgă. Sună. Publicul ignoră telefonul. Actorul ignoră telefonul. Se luptă cu tot ce îi contrazice simțurile, se calcă în picioare prin toate dinăuntrurile, moare, învie, umblă, construiește poduri de emoție, dărâmă, construiește iar. Și telefonul sună. "Gata", spune încet și calm actorul. "Nu pot. E umilință. E absurdă situația. Nu-i drept. Spectacolul se încheie aici. Vă mulțumesc. Atât a fost. Mulțumesc, Sonia, că ai venit de ziua ta. Vă mulțumesc".

Doina Chiriac a povestit în continuare că această scenă, care are loc tot mai des și cu care actorii sunt nevoiți să se confrunte implică o foarte mare nepăsare și lipsă de respect. 

„aceasta este o poveste despre nepăsare. despre dezinteres. și lipsă de respect. nu vreau reguli mai dure. vreau atenție. responsabilitate. există locuri publice unde respecți un protocol anunțat. așa cum îl respecți într-un hotel sau avion, poți să-l respecți la teatru. șederea ne va fi astfel plăcută tuturor. și zborul. salut amenda aplicată de colegul meu actor în seara asta. hai să ne luăm mai în serios. mai ca la 11 ani.”

Citeşte mai multe despre:   teatru,   actor ,   telefon,   scena