Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Florin Piersic a transmis un mesaj prin care a asigurat că se simte bine, după ce s-a zvonit că a murit

Florin Piersic a transmis un mesaj prin care a asigurat că se simte bine, după ce s-a zvonit că a murit

Un articol de: Beatris Ionita - 07 Mai 2020, 20:52
Florin Piersic a transmis un mesaj prin care a asigurat că se simte bine, după ce s-a zvonit că a murit Galerie foto (1) Monden

Florin Piersic a postat un mesaj pe Facebook, după ce s-a răspândit pe internet ideea că s-a stins din viață și a primit numeroase mesaje legate de aceste subiect.

Actorul a mărturisit că se simte bine, se odihnește în izolare la domiciliu și nu a simțit nevoia să iasă cu declarații în spațiul public, în ultima vreme.

El a ținut să sublinieze faptul că este viu și a mărturist că așteaptă ziua în care va putea să își revadă fanii. Artistul și-a exprimat regretul pentru cei care au căzut victime noului coronavirus.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

 

 

Vestea falsă despre moartea lui Florin Piersic a circulat de mai multe ori pe internet

 

Nu este prima dată când se zvonește că actorul a murit. Cele mai recente vești despre dispariția actorului au circulat în luna februarie, imediat după ziua lui de naștere. Și atunci, ca și acum, Florin Piersic a răspuns cu umor.

 Dacă eu sunt apariție horror, vă arăt eu un coleg de-al meu. Eu mă țin de femei să nu cad. Sunt bine, sunt atât de sănătos., a scris atunci actorul. Mărturisind că se află într-o formă fizică bună, ceea ce le-a urat și fanilor săi.

 

 

Florin Piersic se menține în formă atât fizic cât și psihic

 

 

Chiar dacă are 84 de ani și se confruntă cu diverse probleme de sănătate specifice vârstei, Florin Piersic nu suferă de nici o bolaă care să îi pună viața în pericol. Actorul reușește să se mențină în formă pentru că face mișcare, înot și merge mult pe jos.

În luna aprilie, Dan Negru a dezvăluit în timpul unui interviu ce fac actorul pentru a se menține în formă.

Pentru că, în ciuda vârstei înaintate se urcă la volan și conduce de la casa din Cluj la București, tot timpul își antrenează creierul recitând poezii și roluri în minte.

 

Florin Piersic a fost unul dintre cei mai chipeși bărbați din România 

 

Actorul a fost un mare crai în tinerețe, după care au suspinat multe actrițe și fane, însă 4 femei i-au mers la inimă.  

El a fost căsătorit cu trei actrițe: Tatiana Iekel, Anna Szeles şi Anna Toroka, iar în timpul ulimei căsnicii a avut o relație secretă cu Gabriela Werner, o la studenta la IATC.

Gabriela este actriță în prezent și a păstrat relaţii apropiate cu Florin Piersic, care o vizitează de fiecare dată când ajunge în Israel.

 

 

 

"Relatia mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, cand eram studenta la IATC, si pana in anul 1983. Daca ramaneam cu el, era vai de vietisoara mea…nu trebuie sa crezi in pomii fructiferi, ca ei impart fructele tuturor… Era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el 43. Astazi este la fel de chipes”, a spus actrița într-un interviu.

 

 

Florin Piersic face parte din generația de aur a teatului românesc

 

 

Actorul este unul dintre cei mai mari artiști pe care România i-a avut vreodată cu un talent extraordinar, înzestrat cu umor și energie.

Piersic și-a pus amprenta în cultura românescă cu roluri memorabile de comedie, dramă, tragedie, personaje istorice, atât în teatru cât şi în film.

 

 

Din anul 2008 este cetăţean de onoare al municipiului Oradea. De-a lungul timpului, Florin Piersic a primit acest titlu al mai multor orașe precum: Bacău, Cluj-Napoca, Caracal, Sighet, Suceava, Baia Mare, București sau Galați.


 

 

Citeşte mai multe despre:   florin piersic