Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Florin Zamfirescu, mărturii șocante despre momentul în care a fost îngropat de viu: "Au pus scânduri şi glii de pământ deasupra şi acolo m-au lăsat"

Florin Zamfirescu, mărturii șocante despre momentul în care a fost îngropat de viu: "Au pus scânduri şi glii de pământ deasupra şi acolo m-au lăsat"

Un articol de: - 28 Apr 2017, 20:10
Florin Zamfirescu, mărturii șocante despre momentul în care a fost îngropat de viu: "Au pus scânduri şi glii de pământ deasupra şi acolo m-au lăsat" foto: Aktual 24 Monden

Îndrăgitul actor Florin Zamfirescu a povestit în cadrul unei emisiuni o experiență din timpul unor filmări.

Acestea a povestit ce eforturi a fost nevoit să facă atunci când a avut de filmat o scenă în care era îngropat de viu.

“Am filmat în “Tatăl risipitor” o scenă în care mă electrocutam şi mă îngropau în pământ, ca să scoată curentul din mine. Au făcut o groapă de înălţimea mea, m-au băgat acolo, dimineaţa la 9, au pus scânduri şi glii de pământ deasupra şi acolo m-au lăsat. Le-am zis că am ameţit, că am nevoie la toaletă, că nu mai pot să stau. Degeaba. Abia la asfinţit am filmat. Cand am ieşit de acolo, eram împleticit!’, a explicat Florin Zamfirescu.

În cadrul aceleiași emisiuni, Florin Zamfirescu a dezvăluit că una dintre cele mai mari frici ale sale este legată de cutremur. “Nu cred că am frică mai mare de altceva ca de cutremur. Pe cel din ’77 l-am trăit chiar pe scenă! A fost cumplit!”.

Actorul a povestit și un episod amuzant trăit chiar în timpul unui cutremur, atunci când voia să-și arunce băiatul pe fereastră pentru a-l salva. 

“A mai fost un cutremur, în miez de noapte. Stăteam la etajul 1. Mi-am luat băiatul, pe Vlad, de păr şi l-am târât prin casă, ca să-l arunc de la balcon! Tot ţipam la el şi el a fugit de mine, în baie, crezând că vreau să îl bat!”, a explicat actorul. 

Citeşte mai multe despre:   actor