Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Fondatorul Facebook ar putea pierde 50% din gigantul online

Fondatorul Facebook ar putea pierde 50% din gigantul online

Deși Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a înregistrat o victorie importantă, luni, când o Curte de Apel americană a decis că gemenii Winklevoss nu pot contesta anterioară înțelegere cu Facebook privind furtul ideii creării site-ului Facebook, aceasta ar putea fi de scurtă durată.

Paul Ceglia, un alt fost pretendent al gigantului online s-a reîntors pentru noi procese.

Acesta spune că are probe noi în legătura cu disputa sa împotriva site-ului. Ceglia a intentat un proces, în 2009, companiei susținând că Zuckerberg ar fi semnat un contract, în 2003, prin care i-ar fi acordat 50% din Facebook, informează Huffington Post.

Site-ul, prin vocea lui Mark Zuckerberg, a negat aceste afirmații.

În ciuda acestui fapt, Ceglia spune că a regăsit un email primit de la Zuckerberg în care cel din urmă menționa clar faptul că Facebook va fi împărțită egal între cei doi.

În cazul în care acest email se va dovedi a fi adevărat, Paul Ceglia are mari șanse să obțină despăgubiri masive din partea companiei Facebook.

De-a lungul anilor, numeroase persoane au susținut că Mark Zuckerberg ar fi furat idea Facebook, printre acestea numărându-se și gemenii Winklevoss.

Citeşte mai multe despre:   Facebook,   Mark Zuckerberg