Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Formația Black Sabbath pregătește un ultim album pe care îl va promova în cadrul turneului de adio din 2015

Formația Black Sabbath pregătește un ultim album pe care îl va promova în cadrul turneului de adio din 2015

Un articol de: - 30 Sep 2014, 13:21
Formația Black Sabbath pregătește un ultim album pe care îl va promova în cadrul turneului de adio din 2015 Foto: triplem.com.au Monden

Formația Black Sabbath va începe, anul viitor, un turneu de adio. De asemenea, formația pregătește un ultim album de studio ce va fi promovat în cadrul turneului, relatează Classic Rock.

Ozzy Osbourne, vocalul trupei, a confirmat veştile.

Succesul mondial obţinut cu albumul „13“, lansat anul trecut, i-a determinat pe Osbourne şi pe colegii săi să se întoarcă un studio pentru un nou material. „Experienţa ultimului turneu Black Sabbath („13“ – n.r. ) a fost minutată. Ne-am despărţit în condiţii amicale, nu ne-am prostit, ştiam cu toţii ce treabă aveam de făcut şi am făcut-o. Ne-am distrat de minune. Aşadar, o să înregistrăm încă un album şi vom porni într-un turneu mondial de adio“, a declarat Ozzy Osbourne.

„Nu ştiu dacă îl vom înregistra în Marea Britanie sau în Los Angeles, dar voi zbura şi pe Lună dacă va fi nevoie“, a mai spus el.

Deşi totul depinde de sănătatea chiatristului Tony Iommi, care, în 2013, a fost diagosticat cu cancer limfatic, Ozzy Osbourne şi colegii săi plănuiesc să se întoarcă în studioul de înregistrări în prima jumătate a anului viitor: „Evident că multe lucruri depind de starea de sănătate a lui Tony, care continuă tratamentul împotriva cancerului“. Osbourne a mai adăugat că Iommi se simte bine şi reacţionează pozitiv la tratament. Trupa Black Sabbath s-a înfiinţat în 1968, iar 11 ani mai târziu, vocalul, Ozzy Osbourne, a fost concediat. După plecarea sa, trupa a suferit numeroase schimbări de componeţă. În 1998, muzicienii s-au reunit în formula originală, iar în anii 2000 au susţinut o serie de concerte împreună.

În 2011, membrii trupei au anunţat că se vor reuni în formula originală, cu Ozzy Osbourne la voce. După ce în 2012 a susţinut o serie de concerte, Black Sabbath a lansat, anul trecut, albumul „13“.

Citeşte mai multe despre:   2015