Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Fosta avocată a Monicăi Columbeanu: “Irinel o amenința tot timpul”

Fosta avocată a Monicăi Columbeanu: “Irinel o amenința tot timpul”

Fosta avocată a Monicăi Columbeanu, Zamfira Stepănescu, a declarat că motivul divortului este comportamentul lui Irinel față de soția sa

"Când a venit prima dată la mine mi-a spus că nu mai suporta ce-i face domnul Columbeanu. Am crezut că este vorba despre episodul cu jacuzzi. Mi-a spus că l-a iubit foarte mult și că încă îl mai iubește, dar nu mai suportă cum se comportă cu ea, iar celebrul episod cu blondele este unul din multe altele. Mi-a spus că are foarte emailuri prin care o amenința. Amenințări de genul "am să-ți iau viza", "am să-ți iau copilul"," a declarat avocata.

Vezi aici mai multe detalii despre războiul dintre Moni și Iri

Stepănescu susține că Irinel Columbeanu nu este tocmai un tată model, Irina fiind chiar la un pas de înec sub supravegherea acestuia.

”Mi s-a plâns că de câte ori stătea Irina cu tatăl ei, de atâtea ori o lua bolnavă. De câteva ori a lăsat-o singură lângă piscină și a alunecat. Plus că nu a vizitat-o niciodată în America și nu suna niciodată să se intereseze de soarta micuței Irina. Dimpotrivă, Monica era cea care îl suna pentru a i-o dat pe Irina la telefon.  Mai mult, domnul Columbeanu a și transferat 20.000 de euro din contul Monicăi pe motiv că i-a creat un cont Irinei. dacă era așa putea să transfere banii direct în contul micuței. Ea totuși a refuzat să facă publice aceste lucruri”, a declarat aceasta.

Zamfira Stepănescu a renunțat la calitatea de avocat al Monicăi Columbeanu spunând că aceasta nu îi asculta sfaturile și dorea să comunice doar prin intermediul emailului.

Citeşte mai multe despre:   Monica Columbeanu,   Irinel Columbeanu,   Irina Columbeanu,   divort,   declaratii,   custodie