Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Fostă prietenă a doamnei Columbeanu: „Moni şi-a pierdut virginitatea la 15 ani”

Fostă prietenă a doamnei Columbeanu: „Moni şi-a pierdut virginitatea la 15 ani”

Noi dezvăluiri din trecutul misterios al Monicăi Columbeanu ies la iveală, graţie „prietenelor” ei din copilărie. De data aceasta, Crina, o tânără care susţine că a fost colega de prostituţie cu actuala soţie a lui Irinel, face o declaraţie suprinzătoare: „Moni şi-a pierdut virginitatea la 15 ani”.

Mona e cu doi-trei ani mai mare decat mine. Eram vecine, stăteam în acelaşi bloc. Eu la parter, ea la etajul patru. Ne vedeam des prin faţa blocului, dar nu aveam prea multe tangenţe”, a declarat Crina pentru stl.ro.

Tânăra continuă dezvăluirile, căci, odata devenite adolescente, cele două au devenit mai apropiate. “Cam pe la 15 ani şi-a pierdut virginitatea. Oricum, când venea pe la petrecerile la care participam şi eu – adiăa pe la 16 ani – sigur nu mai era virgină”, a mai precizat fosta vecină a Monicăi.

Crina spune totuşi că Monica era o fată cuminte şi ascultătoare, total diferită faţă de imaginea pe care o afişează de când a devenit soţia lui Irinel Columbeanu.

“E o diferenţă imensă, ca de la cer la pământ! Era cuminţică. Şi foarte supusă! Era la ordin pentru cine o aducea pe la petreceri, daca înţelegeţi ce vreau să spun!”, a adăugat ea.

Citeşte mai multe despre:   Monica Columbeanu