Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cine este fratele lui Mihai Bendeac şi cum a fost convins să apară în emisiunea iUmor de la Antena 1

Cine este fratele lui Mihai Bendeac şi cum a fost convins să apară în emisiunea iUmor de la Antena 1

Un articol de: Beatris Ionita - 06 Iun 2020, 12:55
Cine este fratele lui Mihai Bendeac şi cum a fost convins să apară în emisiunea iUmor de la Antena 1 Galerie foto (7) Monden

Mihai Bendeac, unul dintre cei mai celebri și talentați actori din România, are un frate care preferă să rămână în umbră și pe care, până nu demult, nimeni nu îl cunoștea.

 

Cine este Andrei, fratele actorului Mihai Bendeac

 

Andrei Bendeac este un tânăr de 20 de ani, inteligent, sportiv și îi seamănă mult fizic actorului, chiar dacă este mai înalt și preferă să steadeparte de lumina reflectoarelor. Cu 18 ani mai mic decât de fratele său, tânărul încercă să își construiască o carieră prin forțele proprii.  

 

 

Este pasionat de baschet, dar nu lasă nici studiile pe locul al doilea, eforturile lui concretizându-se în nota de 9,89 pe care a obținut-o la bacalaureat, dar și prin faptul că imediat după ce a absolvit liceul a plecat să își continuie studiile la Universitatea Lancaster din Marea Britanie.

 

Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

 

Dacă Andrei Bendeac este foarte mândru de celebrul actor și Mihai este mândru de realizările lui Andrei.

"Este impresionant, incredibil, cum un om, orice ar face, face bine. Frate-miu a făcut ani de zile baschet, după care s-a apucat dintr-odatăă de fotbal american și a devenit cel mai promițător tânăr jucător din campionat , într-un an. La școală, numai 10", a spus Mihai Beandeac despre fratele său.  

 

 

Andrei Bendeac a urcat pe scena emisiunii IUmor, "convins" de câinele familiei

 

La sfârșitul anului 2019, Andrei a făcut o excepție și a pus la cale o supriză de zile mari pentru celebrul lui frate. El a venit pe scena emisiunii IUmor, la care Mihai este jurat, ca să dea din casă lucruri mai puțin cunoscute de spectatori. Tânărul nu a urcat singur pe scena iUmor, ci împreună cu câinele lui Mihai, Happy.

 

 

"M-am născut mult mai târziu decât Mihai, atunci când părinții mei au realizat că e cazul să mai facă un băiat, poate ăsta iese cum trebuie", a spus Andrei Bendeac

Actorul a fost foarte surprins de aparția fratelui său, pentru că știa că nu ar acceptam niciodată să apară la televizor.

„La orice puteam să mă aștept, la orice, dar nu m-aș fi așteptat niciodată ca fratele meu să facă treaba asta. Lui nu îi place să apară”, a spus Mihai Bendeac, când Andrei a apărut pe scenă. 

Unul dintre momentele amuzante a fost acela când Andrei a spus că a fost convins să urce pe scenă de cățelul familiei, ale cărui gânduri, despre stăpânul Mihai, trebuie să le împărtășească.

 

 

"N-am venit să spun ce gândesc eu. Eu îl admir și îl iubesc pe Mihai, așa că mi-ar fi destul de greu să spun răutăți despre el. Am venit aici să spun ce gândește Happy. El este câinele lui Mihai și contrat așteptărilor nu vorbește, contrar așteptărilor lui Mihai. Happy m-a rugat să scriu și să citesc câteva gânduri din partea lui. - Asta care citește textul e frate-său. L-am rugat să scrie textul și să îl citească pentru că eu sunt mai rușinos. Frate-său e mai destept un pic decât Mihai, dar dacă l-am convins să citescă ceva ce crede că spun eu, vă dați seama..., a spus Andrei.

 

 

Andrei a moștenit talentul de comediant al fratelui mai mare, pentru că glumele pe care le-a făcut au fost bine primite de public.

Citeşte mai multe despre:   Andrei Bendeac,   Mihai Bendeac