Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Fuego, SUPĂRAT pe Coronavirus! I S-A ANULAT CONCERTUL! ''A picat cum nu se poate mai rău''

Fuego, SUPĂRAT pe Coronavirus! I S-A ANULAT CONCERTUL! ''A picat cum nu se poate mai rău''

Un articol de: Andrei Ștefan - 09 Mar 2020, 19:33
Fuego, SUPĂRAT pe Coronavirus! I S-A ANULAT CONCERTUL! ''A picat cum nu se poate mai rău'' Foto: Fuego / Facebook Monden

În contextul epidemiei de coronavirus, Raed Arafat a anunţat că evenimentele care presupun participarea unui număr mai mare de 1000 de persoane sunt interzise.

Printre artiștii afectați de această decizie se află și Fuego, care și-a anunțat fanii că spectacolul său din luna martie, de la Sala Palatului, a fost amânat:

„Dragii mei, din păcate, concertul meu pop-simfonic de pe 22 martie de la Sala Palatului din Bucureşti se amână pentru o dată ulterioară, cât de curând, pe care o voi anunţa în câteva zile! Biletele rămân valabile fără nici o problemă.

După cum bine ştiţi deja, nu este o decizie luată de mine sau de către organizatori, ci de Ministerul de Interne care a hotărât să interzică, până pe 31 martie cel puţin, toate manifestările publice care au număr mai mare de 1000 de persoane, din pricina Coronavirusului care ne provoacă, se pare, suficiente bătăi de cap.

Vestea aceasta a picat cum nu se poate mai rău, după ce sâmbătă am avut concertul pop-simfonic de la Chişinău, care a ieşit minunat. Am investit enorm în show-ul de la Sala Palatului. Eu şi Orchestra Metropolitană, dar şi Corul Accoustic, ambele conduse de dirijorul Daniel Jinga, suntem în linie dreaptă cu repetiţiile, cu pregătirile, cu invitaţii speciali şi momentele lor, dar şi cu întreaga desfăşurare de forţe din jurul acestui eveniment grandios la care am început să muncesc şi să investesc bani şi timp, cu trudă, din munca mea, încă din luna decembrie a anului trecut.

Mi-am clădit cariera pe cuvânt şi profesionalism şi mi-e greu să accept că trebuie să amân un concert care este în prag de sold-out cu două săptămâni înainte. Zilele acestea încercăm, împreună cu organizatorii şi responsabilii de la Sala Palatului, să găsim curând, o zi pentru a reprograma concertul în care mi-am pus sufletul şi care mă va prezenta altfel în faţa voastră, alături de 130 de instrumentişti pe scenă.

Le mulţumesc anticipat celor care-mi sunt aproape şi mă susţin şi vă garantez că nu vă voi dezamăgi. Biletele se reportează pentru data ulterioară şi sunt valabile, fără absolut nici o problemă! Încercăm să ne unim toţi forţele şi să găsim cea mai bună soluţie, pentru că în acest proiect sunt angrenaţi, după cum bine mă ştiţi pe mine, perfecţionist, mulţi oameni, multe forţe, de la scenotehnica impresionantă care vine din Basarabia, până la Televiziunea Română, alături de care am semnat un parteneriat.

Sper să înţelegeţi situaţia şi să sperăm la o restabilire rapidă a firescului în ceea ce priveşte problema virusului. Eu mă dăruiesc vouă şi voi munci perioada asta şi mai mult alături de instrumentişti şi invitaţi pentru a vă oferi un spectacol de zile mari!”, a scris pe internet Paul Surugiu-Fuego.

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   Fuego,   coronavirus,   Sala Palatului