Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Fuego vine cu o emisiune de radio zilnică. Artistul aduce un suflu nou muzicii ușoare românești

Fuego vine cu o emisiune de radio zilnică. Artistul aduce un suflu nou muzicii ușoare românești

Un articol de: Beatris Ionita - 07 Mai 2020, 17:47
Fuego vine cu o emisiune de radio zilnică. Artistul aduce un suflu nou muzicii ușoare românești Monden

O nouă emisiune de radio va intra pe National FM din 11 mai, cu Fuego în rolul moderatorului.

Anunțul a fost făcut pe pagina personală de Facebook a artistului și potrivit measajului se va numi Gramafon și se va desfășura de luni până vineri de la ora 19.

Cântărețul promite un program de calitate, cu un suflu nou, care să aducă publicului teme de discuție interesante, cea mai bună muzică românească din anii 80 și până în prezent, folclor autentic, interviuri , poezie, povești captivante  de viață și informații interesante.

 

Compozitorul și interpretul Vlad Crețu va face parte din echipă, fotograful Ana Maria Halalai și jurnalistul Narcis Avădănei.

 Avădănei va prezenta săptămânal o rubrică numită  rubrica “POATE NU ȘTIAI”, iar Halalai va face cele mai frumoase fotografii pentru pagina de Facebook și pentru montajele video ale emisiunii.

 

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

 

“Gramafonul meu e un pariu, cu mine și cu voi, un loc în care n-avem reguli, n-avem interese și nici nu ne pasă de curente și preferințe”, a scris artistul într-unul dintre mesajele postate pe pagina rețelei de socializare.

Emisiunea va putea fi acsultată și în mediul online, pe nationalfm.ro.

Fuego a cucerit inimile publicului din România cu talentul său

 

Fuego este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, datorită stilului său și iubirii de țară, pentru sinceritatea sa, pentru talentul artistic extraordinar și pentru faptul că este un om extraordinar de muncitor și se implică sufletește în proiectele sale.

De la debutul său și până acum, el a trecut prin diferite genuri muzicale, cântând de la pop rock-ul , la genul latino dance, colinde, cu muzica ușoară, etno și muzica populară, împreună cu una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară, Irina Loghin.

În interviu, Fuego a  povestit că și-a început cariera muzicală ca dirijor la biserică, ceea ce i-a dat șansa să își construiască o viziune despre viața de artist. 

„Am ştiut că pot şi că la un moment dat voi ajunge la statutul de azi – un artist independent, care trăieşte din propriile activităţi şi care-şi finantează singur, propriile puteri, cariera şi producţiile artistice. Am fost dirijor de cor, timp de doi ani, la Biserica Catolică de la Piaţa Muncii. Eram extrem de pasionat şi de implicat şi-am învăţat numeroase lecţii în acea perioadă, în anii 90, în perioada în care, concomitent, studiam la teatru, făceam piese şi mergeam şi în diverse spectacole pentru a mă putea întreţine", a povestit artistul. 

 

Pe lângă cariera muzicale, Fuego se implică și în proiecte umanitare

 

Puțină lume știe că vedeta are un talent extraordinar și la pictură, iar din 2015 a inițiat proiectul ART BY FUEGO, prin care susține marii artiști aflați în dificultate, dar și tinerii talentați, cu banii obținuți din vânzarea picturilor sale.

Artistul a mărturisit că a pus sufelt în acest proiect și că este prgeătit să își delecteze ascultătorii cu câteva fragmente din experiența lui profesională și de viață.

Fuego prezintă și emisiunea "Drag de România mea!", în fiecare duminica,de la ora 15.00, pe TVR 2.

Citeşte mai multe despre:   Fuego