Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Gabriela Cristea a IZBUCNIT! Mesajul DUR despre Denisa Manelista: Nu se poate numi om... (FOTO)

Gabriela Cristea a IZBUCNIT! Mesajul DUR despre Denisa Manelista: Nu se poate numi om... (FOTO)

Un articol de: - 22 Mai 2017, 19:23
Gabriela Cristea a IZBUCNIT! Mesajul DUR despre Denisa Manelista: Nu se poate numi om... (FOTO) Foto: Click Monden

Fanii Denisei sunt îngroziți de veștile care apar în presă. Recent au fost date publicității  fotografii cu vedeta care arată starea gravă în care se află. Cântăreața era la spital, vizibil slăbită și într-un scaun cu rotile. Prezentatoarea Gabriela Cristea a rămas dezamăgită de atitudinea oamenilor care au profiat de această situație pentru a-și face publicitate.

„Drumul de la jurnalism la lipsă de omenie este atât de fragil în România. Să le fie ruşine celor care încearcă să facă bani pe spinarea unei fete aflată în suferinţă. Fiecare om este liber să vorbească sau nu despre problemele pe care le are. Cel care a fimat aşa ceva nu se poate numi om, indiferent de meseria pe care o serveşti. Sănătate multă, Denisa Răducu!!!".

Reacţiile admiratorilor Gabrielei Cristea nu au întârziat să apară: 

În sfârşit o atitudine fermă şi corectă. Este atât de surprinzător şi de umilitor să realizăm că suntem în această ţară unde nimic nu mai contează şi unde totul este la discreţia oricui chiar atunci când eşti într-o asemenea conjunctură. Este important să-ţi fie respectată intimitatea. În orice!

Tu nu trebuie sa te superi pe aceşti oameni care comentează aiurea fără să se pună o secundă în situaţia Denisei sau a familiei ei... Ai perfectă dreptate... Sarcină uşoară ", 

Mesajul Gabrielei Cristea a fost observat de mai multe vedete, printre care şi Oana Roman

„Gabriela, vrei să-ţi povestesc despre perioada în care fost grav bolnavă după ce am născut şi nu am spus nimănui decât după ce am ieşit din spital, şi totuşi unii au aflat şi au încercat să trimită pe cineva peste mine la terapie intensivă, o fată care a minţit la recepţie că e o prietenă? Noroc cu asistentele care nu au lăsat-o să intre. Să-ţi povestesc despre unii moderatori tv care se prefăceau că sunt empatici pentru suferinţa mea, şi îmi dădeau mesaje lacrimogene doar doar să afle ceva? Aceiaşi oameni, după ce am scăpat şi nu mai eram un subiect, când m-am întâlnit cu ei, uitaseră că mă sunaseră când eram în spital... ştiu prea bine că oamenii ăştia nu au nici o limită. MOARTEA ŞI BOALA GRAVĂ sunt subiectele preferate pentru toată presa tabloidă, fără excepţie" a fost mesajul Oanei.

Soţia lui Tavi Clonda i-a răspuns imediat Gabrielei. Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

„Oana, din păcate ştiu foarte bine. Când te văd la pământ îţi mai trag şi un scuipat aşa pentru că pot. Mi-e aşa silă!!".

 

Citeşte mai multe despre:   Oana Roman