Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Garda de corp a lui Nicu Ceauşescu: "Nicuşor n-a iubit-o niciodată pe Nadia Comăneci"

Garda de corp a lui Nicu Ceauşescu: "Nicuşor n-a iubit-o niciodată pe Nadia Comăneci"

Cu toate că s-a speculat mult pe tema relaţiei dintre Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, fiul dictatorului nu a fost îndrăgostit niciodată de celebra gimnastă.

Cel puţin, asta susţine fosta gardă de corp a lui Nicu Ceauşescu. Într-un interviu pentru Ziarul Ring, colonelul Dumitru Burlan a povestit detalii din relaţia celor doi.

Colonelul Dumitru Burlan susţine că multe lucruri care s-au spus despre relaţia Nadiei cu Nicu Ceauşescu nu sunt adevărate.

"Când Nicu şi Nadia erau prieteni, cei doi au fost supravegheaţi zi de zi, pas cu pas. Nicuşor i-a dat Nadiei o vilă la Parcul Izvor, chiar lângă fostul stadion Republicii. Acolo se întâlneau. Nicu avea acces permanent în vilă, se ducea acolo ori de câte ori voia să se întâlnească cu Nadia. Nicuşor n-a iubit-o niciodată pe Nadia, dar o vizita frecvent", a declarat Dumitru Burlan.

Fosta gardă de corp a lui Nicu Ceauşescu spune că Nadia a fost ajutată să fugă din ţară chiar de anturajul lui Nicu Ceauşescu.

"Nadia a reuşit să treacă fraudulos graniţa la dispoziţiile date de Nicu Ceauşescu, în acţiune fiind implicaţi şi oameni ai Securităţii. Nicu Ceauşescu îi punea la dispoziţie Nadiei tot ce avea nevoie, de la casă şi maşină până la alimente şi îmbrăcăminte", a mai povestit Burlan.

Fosta gardă de corp a mai spus că Nadia, dar şi alţi sportivi, au fost decoraţi de Nicolae Ceauşescu şi s-au bucurat de o serie de avantaje.

Garda de corp a lui Nicu Ceauşescu: "Nicuşor N-A IUBIT-O NICIODATĂ pe Nadia!"

Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/sport/221188/Garda-de-corp-a-lui-Nicu-Ceausescu-Nicusor-N-A-IUBIT-O-NICIODATA-pe-Nadia-
 

 

Citeşte mai multe despre:   Nadia Comaneci,   Ceausescu