Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden GATA, E OFICIAL! Familia este cea care tocmai a făcut ANUNȚUL despre Michael Schumacher!

GATA, E OFICIAL! Familia este cea care tocmai a făcut ANUNȚUL despre Michael Schumacher!

Un articol de: B1.ro - 14 Noi 2018, 08:50
GATA, E OFICIAL! Familia este cea care tocmai a făcut ANUNȚUL despre Michael Schumacher! Monden

După cinci ani de discreţie absolută, trecuţi de la accidentul de ski în urma căruia Michael Schumacher a intrat în comă, soţia sa face dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului campion de formula 1. Detaliile au venit prin intermediul unei scrisori trimise de partenera de viaţă a lui Schumacher câtre un prieten al familiei, compozitorul german Saşa Herţen-bah, dată apoi publicităţii, informează B1 TV.

După accidentul suferit de Schumacher, familia a păstrat discreţie absolută asupra stării acestuia de sănătate şi a locului în care se află. El locuieşte în prezent în luxoasa sa reşedinţă din Elveţia şi se află sub îngrijire medicală permanentă. 

Michael luptă cu îndârjire şi nu va ceda, scrie soţia acestuia, Corinna, în scrisoarea dată publicităţii. Ea îi mulţumeşte prietenului lor Saşa, pentru melodia "Născut pentru a lupta" pe care acesta a compus-o la un an după teribilul accident al fostului pilot de formula 1. 

Discreţia păstrată de membrii familiei a dat naştere la numeroase speculaţii cu privire la starea de sănătate a acestuia. La 3 ani după accidentul din decembrie 2013, Schumacher încă nu putea vorbi şi sta în picioare. Acum există indicii că fostul campion are şanse să îşi revină complet, a spus Saşa într-un interviu oferit revistei Bunde pe marginea scrisorii primite de la Corinna.  

Michael Schumacher a câştigat, de-a lungul timpului, nu mai puţin de şapte titluri de campion al Formulei 1 şi deține recordul la cele mai multe Mari Premii câștigate, 91.
 

Citeşte mai multe despre:   Michael Schumacher