Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden GAYSTORY! Răzbunarea preotului anglican părăsit de soțul român: Şi-a găsit un iubit și mai tânăr, tot din România

GAYSTORY! Răzbunarea preotului anglican părăsit de soțul român: Şi-a găsit un iubit și mai tânăr, tot din România

Un articol de: - 01 Mar 2018, 09:05
GAYSTORY! Răzbunarea preotului anglican părăsit de soțul român: Şi-a găsit un iubit și mai tânăr, tot din România Monden

Continuare neaşteptată a pasiunii preotul anglican pensionar intrat în prim-planul tabloidelor după ce a fost îndrăgostit şi, ulterior, părăsit de un tânărul model român. Philip Clements a anunțat că s-a îndrăgostit din nou, de un bărbat chiar mai tânăr decât fostul partener!

La 79 de ani fostul preot anglican, a trăit o dramă după despărțirea de Florin Marin (24 ani), care l-a lăsat și fără economiile de-o viață. Acum, însă, fostul vicar este fericit, pentru că este din nou îndrăgostit, de un student la biologie din Iaşi, în vârstă de 22 ani, scrie The Telegraph.

E pare că acest tânăr, l-a contactat pe Clements pentru a-și exprima compasiunea în urma despărțirii de Florin. Pensionarul a plecat de curând pentru a-și vedea prietenul din capitala Moldovei, iar acesta va veni la rândul său în Marea Britanie, în vară, după ce își va termina studiile.

Vârsta nu contează pentru mine, el învață de la mine despre viață și eu învăț de la el – mă păstrează tânăr, a declarat septuagenarul îndrăgostit.

Citeşte mai multe despre:   GAYSTORY