Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Geambașu e hotărât să renunțe la numele de familie și la avere. SCANDAL MONSTRU pe banii de la "Dansez pentru tine"

Geambașu e hotărât să renunțe la numele de familie și la avere. SCANDAL MONSTRU pe banii de la "Dansez pentru tine"

Un articol de: - 15 Mar 2018, 13:00
Geambașu e hotărât să renunțe la numele de familie și la avere. SCANDAL MONSTRU pe banii de la "Dansez pentru tine" Monden

Scandal monstru în familia Geambașu! Călin Geambașu își acuză îşi acuză tatăl, pe Petre Geambaşu (74 de ani), că nu i-a achitat întreaga sumă din prestaţiile avute, preţ de şapte ani, la celebrul concurs ”Dansez pentru tine” (PRO TV), unde cei doi au colaborat.

Călin Geambașu a vorbit în mai multe rânduri și despre relele tratamente la care era supus pe părinții săi când era copil.

În acest context, el anunță că e hotărât să renunțe la numele Geambașu și la moștenirea de aproximativ un milion de euro dacă tatăl lui nu o îndepărtează din familie pe… mama sa.

“În perioada 2007-2014 - am fost singurul neplătit la “Dansez pentru tine!”, vreme de 14 sezoane. Ca să nu mă plătească şi pe mine din ceea ce revenea trupei drept compensaţie materială, m-a aburit cu ideea că ar fi mai bine să vorbesc eu separat cu cei responsabili de plăţi şi mă plimbam cu facturi emise şi neachitate vreodată ba, mai mult, mai plăteam şi TVA la acele facturi, fiindcă legea nu era ca acum cu TVA la încasare. Practic, a abuzat până la refuz şi în această situaţie de bucuria mea simbolistică, dar imensă de a cânta împreună cu el, tatăl meu. Mi-a dat de 3-4 ori nişte sute de euro, când avea el chef, dar nu am fost şi nu sunt pe nici un stat de plată alături de ceilalţi componenţi ai trupei, care normal, erau plătiţi. Contractul era făcut pe firma tatălui meu. Facturile cu care mă trimitea la mişto erau de 1.000 de euro pe ediţie. Fiecare sezon a avut câte 7-8 ediţii, şi au fost 14 sezoane în total. Suma totală e de 100.000 de euro”, povestea Călin Geambaşu pentru Click.

Citeşte mai multe despre:   Calin Geambasu,   Dansez pentru tine,   Pro Tv