Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Geanina Militaru de la Etnic a făcut FURORI la Vocea României: Cum a ajuns să cânte la metroul din Paris „Nu a ajutat-o nimeni!” (VIDEO)

Geanina Militaru de la Etnic a făcut FURORI la Vocea României: Cum a ajuns să cânte la metroul din Paris „Nu a ajutat-o nimeni!” (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 22 Oct 2018, 10:46
Geanina Militaru de la Etnic a făcut FURORI la Vocea României: Cum a ajuns să cânte la metroul din Paris „Nu a ajutat-o nimeni!” (VIDEO) Monden

Geanina Militaru, una dintre fostele membre ale formației „Etnic”, a făcut furori la emisiunea „Vocea României” şi a întors toate scaunele.

Ea le-a mărturisit juraților că locuiește în Paris, unde se numără printre cei care cântă prin metrourile de acolo.

Geanina Militaru are o poveste de viață emoționantă, cu care a reușit să emoționeze publicul, dar și pe jurați: „Cânt de la 13 ani. Am intrat la 15 ani în trupa Etnic. Eu mi-am dorit mai mult, să fiu mai în faţă, să câştig un pic mai bine. La Paris am ajuns ca să cânt. Cânt la metrou. Şi tata e acolo şi face acelaşi lucru. Am cântat şi pe aceeaşi linie. Nu am autorizaţie, că eu cânt în vagon”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Geanina Militaru a fost susținută în culise de cea mai bună prietenă, Betty Stroe, care i-a fost și colegă în trupa Etnic și pe care o vede ca pe o soră. Ea își știe artistei toată povestea și a fost alături de ea la bine și la rău.

„Eu şi Geanina ne cunoaştem de când mergeam la Palatul Copiilor. Aveam vreo 4 ani aşa, eu cântam în grupul «Allegretto», iar ea dansa. E diferenţă de vreo 2 ani şi jumătate între noi, şi am fost ca nişte surori, pentru că nici ea, şi nici eu nu avem surori. Eu am început să cânt în «Etnic», şi am chemat-o să vină în trupă, pentru că aveam nevoie de dansatoare.

Avea 15 ani pe atunci şi era mezina trupei, însă am încurajat-o, am observat că are şi voce bună şi, ulterior, am început să cântăm amândouă. Vreo 4-5 ani am cântat, după care ea a plecat la Londra, unde a încercat diverse joburi şi a urmat şi o şcoală de muzică. Dacă nu mă înşel, acolo a fost chiar cu mama sa, care îşi găsise şi ea ceva de muncă acolo, informează cancan.ro.

De ceva timp s-a mutat la Paris, e şi tatăl ei acolo, locuiesc cu chirie. Cântă prin localuri, la metrou. Uneori, împreună. Geanina vrea să îşi facă nişte piese, să aibă propriul band. Nu cred că vrea să rămână în Franţa definitiv. Ea are locuinţă în Bucureşti, însă este dispusă să facă naveta. I-a fost foarte greu în tot acest timp, nu a ajutat-o nimeni. I-am fost alături în momente grele, e ca şi sora mea şi sper să ajungă bine, iar după «Vocea României», să nu mai cânte prin metrouri. Ţelul ei este să devină cunoscută şi aici, şi peste hotare, şi cred că va reuşi”, a povestit Betty Stroe.

Citeşte mai multe despre:   Vocea Romaniei