Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Gest lipsit de eleganţă: Heidi Klum şi-a dat chiloţii jos pentru Jay Leno

Gest lipsit de eleganţă: Heidi Klum şi-a dat chiloţii jos pentru Jay Leno

Supermodelul Heidi Klum a dat dovadă de un comportament pe care nu l-am aştepta din partea ei. Pentru că şi-a dat jos chiloţii în faţa camerelor de luat vederi, ea a primit Oscarul pentru gestul cel mai lipsit de eleganţă, informează Daily Mail.

Probabil Heidi klum a fost prea copleşită de a lua parte la una dintre cele mai mari petreceri de după Oscar şi a decis să facă ceva ieşit din comun. Şi-a dat jos chiloţii jos şi i-a oferit cadou lui Jay Leno.

Klum a fost invitată la petrecerea anuală de strângere a fonduroilor pentru bolnavii de SIDA, organizată de Sir Elton John, unde a venit foarte elegantă, îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă, semnată Jullien MacDonald.

Dar câteva ore mai târziu,toată graţia ei a dispărut când s-a apropiat de Ross Matthews, reporterul de la emisiunea “The Tonight Show” a lui Jay Leno. Reporterul a mers la fiecare celebritate în parte, cerându-le câte un suvenir pentru Leno, iar Heidi a decis să dea un lucru foarte personal. A motivat că nu are nimic în geantă, dar i-a venit idea “strălucită” imediat: “Pot să-ţi dau chiloţii mei dacă vrei. Stai puţin, îi vrei?”, a întrebat ea. “Lui Jay îi va plăcea asta”, a spus Matthews.

A vrut să iasă în evidenţă cu gestul ei, a reuşit, dar nu a făcut tocmai impresia scontată. Mai degrabă gestul ei a fost catalogat drept unul vulgar. Din fericire, soţul ei, Seal, care a însoţit-o la petrecere, nu era în apropierea ei când a făcut gestul nesăbuit, dar cu siguranţa a văzut imaginile.

Heidi Klum îşi dă chiloţii jos pentru Jay Leno


Citeşte mai multe despre:   Oscar