Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Gheorghe Turda, despre despărțirea de Lucia Lazăr: „Nu eu m-am retras din această relaţie, a fost doar voinţa dumneaei”

Gheorghe Turda, despre despărțirea de Lucia Lazăr: „Nu eu m-am retras din această relaţie, a fost doar voinţa dumneaei”

Un articol de: - 02 Aug 2016, 10:07
Gheorghe Turda, despre despărțirea de Lucia Lazăr: „Nu eu m-am retras din această relaţie, a fost doar voinţa dumneaei” Foto: click.ro Monden

Povestea de dragoste dintre Gheorghe Turda şi Lucia Lazăr, a ajuns la final, după cinci ani. Chiar dacă în urmă cu doi ani cei doi plănuiau să se căsătorească, mama Alinei Puşcaş i-a spus ”Adio!”, potrivit click.ro.

„Vine o vreme când trebuie să pui punct şi să o iei de la capăt. Nu poţi şti sigur ce va fi mâine, dar cu siguranţă, mai bine decât azi”, este mesajul pe care Lucia Lazăr l-a scris zilele trecute pe Facebook-ul ei. 

Lucia Lazăr a hotărât să se despartă de Gheorghe Turda, chiar dacă lumea lumea se aştepta la o nuntă din partea celor doi.

Lucia îl însoţea la concertele şi la evenimente și avea grijă să fie mereu aranjat. În august 2014, femeia l-a salvat de la moarte, după ce acesta a suferit un atac cerebral, la Piteşti, înainte de a urca pe scenă.

„Eu nu am vrut să mă despart de ea. Nu eu m-am retras din această relaţie, a fost doar voinţa dumneaei. Şi-a făcut valizele şi a plecat din casa mea. Nu am fost violent. Doamne fereşte, nu mi-am lovit copiii când erau mici, darămite pe doamna Lucia”, a declarat Gheorghe Turda.

Mama Alinei Puşcaş  confirmă că faptul că Gheorghe Turda nu a lovit-o.  „Nu este violent Turda. Pot să vă spun însă că eu am vrut să închei relaţia şi să plec de-acolo. Am convenit cu el să nu vorbim despre motivele pentru care am pus punct”, a spus Lucia Lazăr.

Citeşte mai multe despre:   despartire