Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Gheorghe Turda s-a împăcat cu Nicoleta Voicu. Mesajul postat de iubita cu 30 de ani mai tânără

Gheorghe Turda s-a împăcat cu Nicoleta Voicu. Mesajul postat de iubita cu 30 de ani mai tânără

Un articol de: Catinca Giosanu - 11 Iul 2020, 20:43
Gheorghe Turda s-a împăcat cu Nicoleta Voicu. Mesajul postat de iubita cu 30 de ani mai tânără Monden

Bucurie mare în showbiz-ul autohton. Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au împăcat. Marele arrtist și iubita lui cu 30 de ani mai tânără și-au mai acordat încă o șansă. De aceea, internații au avut parte de o surpriză când au auzit ultimele vești despre interpretul de muzică populară, transmite Impact.ro.

 

 

Împăcarea anului. Gheorghe Turda, din nou împreună cu iubita cu 30 de ani mai tânără

 

 

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu sunt din nou împreună, iar vestea împăcării a fost dată chiar de către mai tânăra iubită a cântărețului de muzică populară. De bucurie, cu ocazia împăcării, Nicoleta Voicu, partenera de viață a celebrului cântăreț de muzică populară, a postat un mesaj cutremurător pe pagina de socializare.

”Întâlnirea cu tine a schimbat copilul din mine. Încă naivă, fragilă, când te-am întâlnit, dăruiam fără să mă gândesc la ziua de mâine. Dăruiam tot. Ușor debusolata, căutăm un punct de reper într-un univers pe care nu-l puteam cuprinde nici cu mintea, nici cu privirea. Ai venit de nicăieri. Așa a fost atunci. Se stabilise un punct fix în universul meu și începusem să-mi construiesc viața în jurul acelui punct fix: tu”, a scris Nicoleta Voicu pe rețeaua de socializare.

 

 A fugit la mare, la Mamaia, deşi părinţii n-o lăsau. Le-a trimis o poză de acolo, dar şoc: au văzut cum arată de la talie în jos

Nicoleta Voicu știe ce vrea de la viață

 

 

Cântăreața de muzică populară susține că nu mai este copil și știe ce vrea de la viață. Nicoleta Voicu scrie că a fost un copil, dar între timp s-a maturizat, iar acum știe ce vrea.

”Copilul din mine se maturiza de la o zi la alta. Pășise într-o viață cu de toate. S-a maturizat treptat, până la adultul de astăzi. Astăzi, femeia care știe ce vrea, independentă, stăpână pe deciziile sale, are certitudinea că ai fost lecția ei importantă inclusă în programa vieții pentru a putea absolvi examenul de maturitate cu notă maximă. Știu ce va fi acum, niciodată nu știu ce va fi mâine, un singur lucru este sigur: în planul lui Dumnezeu totul e bine gândit”, a mai scris Nicoleta Voicu.

 

 

Ce spunea cântăreața în urmă cu un an

 

 

În urmă cu un an, iubita mai tânără cu 30 de ani a lui Gheorghe Turda nu vorbea la fel de bine despre el. 

„Nu s-a născut femeia care să fie atât de importanta în viața lui încât să rateze vreun eveniment cu bani. Lipsa recunostintei, care se poate rezuma la un simplu mulțumesc atunci când trebuie.

Dedesubturi pe care numai o minte ascuțită le poate tranșa și despica în patru. Umilințe pe care demnitatea unei femei nu le poate accepta. Psiholog pentru toate neîmplinirile trecute. Un bun psiholog, că mie mi-a luat vreo două luni la începutul relației și n-am mai rezistat. I-am recomandat să-și rezolve problemele trecutului și apoi să mă caute pentru sentimentul iubirii”, spunea Nicoleta Voicu în urmă cu ceva timp.

Citeşte mai multe despre:   Gheorghe Turda