Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Giani Kiriţă, eliminat de la Exatlon!? Decizie fără precedent a românilor!

Giani Kiriţă, eliminat de la Exatlon!? Decizie fără precedent a românilor!

Un articol de: - 02 Mai 2018, 16:38
Giani Kiriţă, eliminat de la Exatlon!? Decizie fără precedent a românilor! Monden

Geani Kiriţă riscă să plece din competiția Exatlon, după ce a fost nominalizat în ediția de marți a emisiunii. Decizia se va afla miercuri seară.

Este pentru prima dată când fostul fotbalist se află în această situație, iar judecând după controversele pe care le-a provocat de-a lungul timpului în cadrul concursului, există șanse reale ca telespectatorii să voteze pentru plecarea lui acasă. 

Nominalizat pentru prima dată de când se află în concurs, Geani Kiriță a stârnit multe patimi în ultimele luni. De altfel, atitudinea lui din cadrul concursului a provocat reacții vehemente din partea publicului, oamenii inițiind, în urmă cu câteva săptămâni, o petiție prin care cereau eliminarea lui de la Exatlon sau sancționarea acestuia. 

Într-un top al celor mai populare petiții care existau pe unul dintre cele mai accesate portaluri de acest fel, primul loc era ocupat de cea intitulată „Vrem eliminarea sau sancţionarea lui Giani Kiriţă de la Exatlon!“.  

„Cerem producătorilor să îl descalifice pe Giani pentru comportamentul şi limbajul său vulgar. De aproape trei luni asistăm la un circ făcut de un om fără educaţie şi bun simţ, acceptat tacit de producători. La meciul cu Mexic, ne-a făcut o reputaţie urâtă ca români, purtându-se grosolan cu Ana Lago. Foloseşte frecvent replici ca «Vă omorâm», «vă mâncăm de vii»  şi nu a fost atenţionat niciodată de către producători. Această emisiune este urmărită şi de foarte mulţi copii, de aceea dorim să se ia atitudine şi să nu i se mai permită acestui individ să fie obraznic, sfidând peste orice regulă“, se arată în justificarea petiţiei.   

În perioada de raportare, petiţia a strâns un număr de 5.377 de semnături şi mii de comentarii în acord cu solicitarea. În total, petiţia avea, la jumătatea lunii aprilie, 5407 semnături de la momentul lansării (18 februarie 2018), potrivit Adevărul. 

Acestă solicitare este populară și în topul general pe 2018, aflându-se pe locul 5, dar având posibilitatea să mai acumuleze semnături și, deci, să urce în clasament. 

Citeşte mai multe despre:   Geani Kirita,   Exatlon