Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Gică Hagi, Nadia Comăneci și Ilie Năstase, criticați de actorul Vladimir Găitan pentru aparițiile în reclame tv

Gică Hagi, Nadia Comăneci și Ilie Năstase, criticați de actorul Vladimir Găitan pentru aparițiile în reclame tv

Atac dur la Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci şi Ilie Năstase. Legendele sportului românesc au fost luate la rost de actorul Vladimir Găitan, în urma multiplelor reclame în care au apărut. În condiţiile în care mulţi actori rabdă de foame, Găitan îi acuză pe cei trei că ar fi ahtiaţi după imagine şi bani.

„Sunt lucruri care au luat-o razna. Cum e şi cazul Nadiei. Apare la pasta de dinţi, la săpun, margarină. Şi uite că şi-a luat-o, pentru că intră pe teritoriu necunoscut. Poate Hagi, Năstase şi cu Nadia au nevoie de bani? Chiar aşa, să te bagi în toate reclamele? Şi nici nu o au cu actoria, vezi că îşi dau cu stângul în dreptul. Şi săracul de Hagi, are şi el problemele lui de exprimare, dar să se bage în toate concursurile, dai premiu şi la fotbal, şi la "Cântarea României", centrezi şi dai şi cu capul, nu ştiu, mi se pare anapoda”, a declarat actorul, pentru ziarul Ring.

Până acum o persoană discretă în lumea show-biz-ului, Vladimir Găitan este pur şi simplu revoltat de cum merg lucrurile în acest mediu. Veteranul teatrului românesc nu îşi explică apariţiile tot mai dese ale celor trei foşti sportivi în reclame atât timp cât mulţi actori nu au ce pune pe masă.

"Se amestecă meseriile. Eu ştiu atâţia actori mari care mor de foame, care ar fi îndrituiţi să apară în aceste reclame. Nu le ajung pensiile de la o lună la alta, iar mie îmi dai Hagi, Năstase şi Comăneci mai mereu. Parcă este un pic prea mult. Puţină decenţă parcă nu ne-ar strica”, este de părere Vladimir Găitan.

Citeşte mai multe despre:   Gheorghe Hagi,   Nadia Comaneci,   Ilie Nastase