Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Giovani Becali a spulberat mașina unor jurnaliști, amenințându-i cu arma, după ce a fost surprins la o petrecere cu Tania Budi

Giovani Becali a spulberat mașina unor jurnaliști, amenințându-i cu arma, după ce a fost surprins la o petrecere cu Tania Budi

Noapte nebună de dragoste, pistoale și o mașină spulberată. În rolurile principale Giovani Becali și Tania Budi. În rolurile secundare, cei care au pățit-o în urma furiei fostului impresar - ziariștii. Genul producției - dragoste și război. Nu au lipsit nici scandările şi injuriile care au întregit un tablou pur dâmboviţean.

Povestea ar fi avut loc în noaptea de 7 spre 8 septembrie pe un drum lăturalnic din afara Capitalei, notează presa tabloidă.  Totul ar fi inceput cu un apel telefonic efectuat la redacția unui post TV.

Vocea de la celălalt capăt al firului anunța că Giovani Becali se afla în toiul petrecerii la un vestitul local din zona Mogoșoaia. Partenera sa la chef era Tania Budi. Imediat o echipă de jurnaliști a plecat să verifice informația.

Când a părăsit localul alături de Tania Budi însă, Giovani Becali a aflat că în parcare sunt ziariști. Imediat s-a enervat, iar când s-a văzut urmărit de cei din media a crezut că pe urmele sale sunt tâlharii. Autoturismul său s-ar fi intors în loc, reacție care i-ar fi permis lui Giovani să lovească maşina jurnaliştilor, care s-a făcut praf.

Impresarul care l-a transferat în anii 90 pe Gică Hagi la real Madrid pentru 4 milioane de dolari nu s-a simțit în siguranță. A apelat imediat numărul de urgență și cu telefonul într-o mână și pistolul în cealaltă a început să strige ”hoţii”.

Sursele venite din anturajele celor implicați susțin că tot scandalul s-a făcut până la urmă uitat pe cale amiabilă. Becali ar fi plătit dauna produsă, punând un capăt poveștii.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Bucuresti