Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Goran Bregovic colaborează cu Florin Salam

Goran Bregovic colaborează cu Florin Salam

Goran Bregovic a început o colaborare cu Florin Salam, în vederea celei de-a doua părți a proiectului Alkohol, pe care sârbul  îl duce prin mai multe țări din Europa. Bregovic dorește să întâlnească artiști gipsy, cu care să înregistreze melodii pentru următorul album, numit Gipsy Champagne.

Lui Bregovic i-a venit această idee după scandalurile de anul trecut legate de comunitățile gipsy din țările occidentale.

Prima oprire a lui Bregovic este în România, iar prima alegere este Florin Salam. Acesta l-a vizitat pe Salam chiar la el acasă, unde au cântat împreună, după care Bregovic a afirmat despre Florin Salam că este “un artist internațional de manele foarte talentat”.

Cântărețul de manele nu a rămas indiferent la atenția pe care a primit-o, spunând că “este o onoare pentru el să lucreze cu Goran”.

Goran Bregovic cântă cu Florin Salam


În ianuarie, una din piesele lui Florin Salam au fost difuzate la unul dintre cele mai importante posturi de radio din Marea Britanie, BBC.  Piesa “Aseară m-am îmbătat” a fost auzită de milioane de ascultători BBC Radio.

DJ Rob da Bank, unul din cei mai cunoscuți specialiști în muzică electronică din anglia, l-a avut invitat pe Shantel, un artist de origine română, pe numele său real Ștefan Hantel. Acesta i-a adus dj-ului un CD cu piese ale lui Florin Salam, iar una a fost difuzată de BBC.
Citeşte mai multe despre:   Florin Salam,   vizita,   album