Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden HALUCINOGEN: Fostul boxer Mike Tyson dedică 160 de hectare CANNABISULUI!

HALUCINOGEN: Fostul boxer Mike Tyson dedică 160 de hectare CANNABISULUI!

Un articol de: B1.ro - 12 Iun 2019, 13:53
HALUCINOGEN: Fostul boxer Mike Tyson dedică 160 de hectare CANNABISULUI! Monden

Când ai averea și timpul lui Mike Tyson orice este posibil. Fostul mare boxer internațional și-a clădit începând din 2016 un imperiu de pe urma vânzării de marijuana.

Compania Tyson Holistic Holdings comercializează de trei ani muguri de marijuana și produse comestibile din cânepă. În prezent, el plănuiește să deschidă un resort care să aibă un hotel de lux, corturi, să găzduiască un festival de muzică și o universitate, scrie metro.co.uk.

Însă Mike Tyson nu vrea să se oprească aici, el intenționând să transforme plantația de cannabis într-un resort în care să se poată aduna toți cei care îi împărtășesc pasiunea pentru cânepă și efectele ei.

Tyson Ranch se va întinde pe circa 164 de hectare și va avea un râu artificial care ar trebui să devină cea mai leneșă apă curgătoare, cu o viteză de scurgere aproape insesizabilă. Ferma va avea o zonă în care se vor putea desfășura festivaluri muzicale și Tyson lucrează și la planurile pentru un hotel.

Deja s-a decis să deschidă aici Universitatea Tyson, ai cărei studenți vor studia tehnicile de cultivare a cânepii. Mai mult, universitatea va avea și un program de cercetare în domeniu. Singura restricție pentru vizitatori este că nu vor putea să cumpere ”iarba” de la fața locului, dar în schimb vor putea să o savureze liniștiți oriunde doresc.

M-am gândit cât de mult bine pot face ajutând oamenii să cultive cannabis”, a motivat Tyson impulsul către lansarea acestui proiect. Deja lucrările la ranch-ul aflat lângă Desert Hot Springs au demarat din 2017.

 

Citeşte mai multe despre:   Mike Tyson