Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Hannelore și Mirela, declarații ȘOC după „Insula Iubirii”! CE AU DECLARAT cele două concurente! Te așteptai la asta?

Hannelore și Mirela, declarații ȘOC după „Insula Iubirii”! CE AU DECLARAT cele două concurente! Te așteptai la asta?

Un articol de: B1.ro - 04 Dec 2018, 16:26
Hannelore și Mirela, declarații ȘOC după „Insula Iubirii”! CE AU DECLARAT cele două concurente! Te așteptai la asta? Foto: Click Monden

Sfârșitul emisiunii „Insula Iubirii” a clarificat situația în cazul concurenților Hannelore-Bogdan și Mirela-Ionuț. Hannelore și Bogdan s-au căsătorit, iar Mirela, deși spunea că și-ar dori o relație cu ispita Mircea, a ales să se împace cu Ionuț.

Fanii emisiunii au reacționat imediat după difuzarea imaginilor. Cele mai contestate decizii au fost apropierea lui Hannelore de ispita Andi și a Mirelei de Ionuț. Acesta însă nu a mai dorit împăcarea cu Mirela, luând decizia de a intra ca ispită în sezonul următor, scrie Click.

În apărarea lor, cele două fete au postat câte un mesaj de clarificare.

„După o noapte în care am citit și m-am lăsat afectată de cuvintele unora dintre voi, am decis să clarific niște lucruri cu voi. Eu, când am spus că atunci când iubesc un om îl iubesc cu toată ființa mea, așa este. Nu, nu am vrut să îi întorc cuvintele lui Ionuț la Bonfire, pentru că așa sunt eu, nu îmi place să mă cert, mai ales când o țară întreagă va vedea imaginile. Și nu, nu am putut șterge relația mea cu Ionuț în câteva minute, pentru că la mijloc au fost sentimente puternice, cel puțin din partea mea. Am zis ca voi fi mai puternică, că voi fi o altă Mirela, dar nu s-a întamplat peste noapte. A fost un proces natural, în care sentimentele mele au avut nevoie de timp să se adapteze noului curs. Da, puteam să mă folosesc de Mircea să trec peste mai ușor, dar nu așa sunt eu. Nu sunt falsă și niciodată nu voi fi. Ce ați văzut aseară ați văzut-o pe Mirela la începutul schimbării ei, ați văzut o Mirela care încă era confuză de lucrurile ce i s-au întâmplat. Încercați să treceți fiecare acțiune a mea prin filtrul vostru propriu, voi cât de repede ați fi trecut peste o relație în care ați iubit din tot sufletul, chiar dacă ați fost răniți?", a scris Mirela pe internet.

De cealaltă parte, Hannelore  a  postat următorul mesaj:

„Vă rog să realizați că emisiunea este montată ulterior filmărilor... și în cazul meu a fost tendențios montată în așa fel încât lumea să înțeleagă diferit decât s-a întâmplat în realitate! Și asta pentru că am refuzat să le fac jocul, și respectiv dorința lor de audientă și apetitul pentru scandal. Eu, păstrându-mi poziția de integritate fizică și comportamentală, am deranjat... și montajul a fost făcut special pentru a mă pune într-o lumină proastă! Vorbe spuse de mine scoase din context, exagerarea, insistarea, intrarea cu bocancii în suflet, manipulare psihică, lucruri întâmplate legate de altfel de lucruri și supoziții, inclusiv gesturi mărunte de-ale mele plasate în asa fel încât să reiasă altceva decât s-a întâmplat de fapt! Încercați să înțelegeți că din cauza ‘nesupunerii’ mele cerințelor acestei emisiuni, am ajuns victima unui montaj murdar și defăimător mie! (Mesajul pe brățară a fost altul, faza cu plapuma a fost diferită decât cum s-a dat.) Cât despre mesajele pe care le primesc, am impresia ca unii oameni nu știu ce înseamnă unele cuvinte și nu știu când sau cu ce să le asocieze. Nu îmi rămâne decât să le mulțumesc celor care cred în mine și care îmi sunt alături", 
 

Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Citeşte mai multe despre:   Hannelore,   Mirela,   Insula Iubirii