Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Harta celor mai ieftine outlet-uri din Europa

Harta celor mai ieftine outlet-uri din Europa

Numărul magazinelor de tip outlet a crescut în ultimii ani, în special în marile oraşe europene. Motivul este reprezentat de plăcerea oamenilor de a se relaxa atunci când călătoresc, în sesiuni prelungite de shopping. Astfel, până în 2017, urmează să se deschidă alte 180 de asemenea centre, informează incont.ro, potrivit publicaţiei Forbes.

Conceptul de outlet a luat naştere pentru prima data in 1970 in Statele Unite ale Americii. Outlet-urile sunt considerate magazine de vânzare cu amanuntul, în care producătorii îşi vând marfa clienţilor la preţ mult mai mic decat în magazinele obişnuite.

Ulterior, prin anii `90, ideea a început să prindă şi în Europa. Primul outlet de acest gen s-a deschis în Marea Britanie, odată cu deschiderea centrului Clarks Village, în 1993.

Anul trecut, în Europa existau aproximativ 195 de outlet-uri, cele mai multe fiind în Marea Britanie (45), urmată de Italia, Spania, Polonia (6), Franţa, Germania, Cehia, Ungaria.

În România există un singur magazin de tip outlet, în West Park Militari, Fashion House Outlet, ce reuneşte 60 de branduri locale şi internaţionale.

Cele mai ieftine outlet-uri din Europa

1.     Roermond Outlet, Olanda

Roermond Outlet, localizat în Olanda, este deschis în fiecare zi, între orele 10:00 şi 18:00, de luni până vineri, iar în weekend între 10:00 şi 19:00. Produsele din outlet sunt foarte variate, de la haine la genţi, accesorii sau obiecte de design interior, cu reduceri între 30 şi 70%. În outlet se găsesc mărci de notorietate precum Armani, Bree, Burbbery, Gasstra, Gucci sau Prada.

2.     Serravalle Outlet, Italia

McArthur Glen Designer Outlets, aflat în apropiere de Milano, în Serravalle Designer Outlet, găzduieşte nu mai puţin de 180 de magazine de brand, extrem de diverse. Interesant este poti sa-ti cumperi chiar haine semnate de designeri celebri, cu mici defecte de fabricatie, la preturi foarte mici.3.     La Roca Village, Spania

În Barcelon găseşti un outlet cu mai mult de 100 de magazine, cu produse reduse până la 60%. Printre mărcile prezente în La Roca Village se află Fox, Zara,Versace, Polo Ralph Lauren, dar şi altele.

4.     Fashion House Outlet Piaseczno, Polonia

Fashion House Outlet Piaseczno este deschis de luni până vineri, între orele 10:00 şi 21:00, iar în weekend între 10:00 şi 20:00.  În outletul polonez găseşti branduri precum Lacoste, Esprit, Bugatti, Hugo Boss, la preţuri mai mult decât accesibile.

5.     Bicester Village, Marea Britanie6.     Vallee Village, Franţa7.     Fidenza Village, Italia8.     Castel Romano Outlet, Italia

Castel Romano Designer Outlet, din Roma, este un alt outlet care cuprinde peste 110 branduri şi  îşi comercializează produsele cu reduceri între 30 şi 70%. Adidas, Bruno Magli, Corso Roma, Gallo, sunt doar câteva dintre mărcile cunoscute, prezente în outlet.

9.     Las Rozas Village, Spania

Las Rozas Village este un faimos outlet din Madrid, unde găseşti peste 100 de magazine de lux, cu produse reduse până la 60%. Şi acest outlet este deschis şapte zile din şapte, tot timpul anului, şi comercializează mărci precum Bvlgari, La Perla şi Swarovski.

10.   Ellesemere Port, Marea BritanieCiteşte mai multe despre:   reduceri,   Europa
 
 
Loading...