Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Horia Moculescu, DECLARAȚII HALUCINANTE despre Gabriel Cotabiță: “EȘTI UN HOȚ ORDINAR/ TE OMOR”

Horia Moculescu, DECLARAȚII HALUCINANTE despre Gabriel Cotabiță: “EȘTI UN HOȚ ORDINAR/ TE OMOR”

Un articol de: - 25 Mar 2018, 13:33
Horia Moculescu, DECLARAȚII HALUCINANTE despre Gabriel Cotabiță: “EȘTI UN HOȚ ORDINAR/ TE OMOR” Monden

Zilele trecute, Horia Moculescu și-a serbat ziua de naștere, el împlinind 81 de ani. Unul dintre invitații speciali a fost cântărețul Gabriel Cotabiță, un bun și vechi prieten de-al compozitorului .

 La un moment dat, în timpul petrecerii,  Horia Moculescu s-a dus spre cântăreț, la microfon, și i-a amintit lui Cotabita, în glumă, că i-a furat o piesă și că e un hoț ordinar.

“Ți-am adus unul dintre texte, unul îl iau eu, nu sunt decât două strofe, niciodată nu le-am ținut minte așa cum ar fi trebuit, dar le trăiesc atât de profund când le cant și mă gândesc la ține care eșți un hoț ordinar. Mi-a furat piesă și a băgat-o pe un disc. Eu nu mai pot să o bag”, a spus Moculescu la microfon. “Stai puțin. Cum am băgat-o? Cum am băgat-o pe un disc? Rușinos?”, l-a întrebat Cotabită. “Am cântat-o o dată când eram la Focșani, într-un recital, și a venit Cotabiță și mi-a zis “Dacă nu-mi dai piesă asta, te omor”. Ți-o dau, cum să nu ti-o dau, i-am spus”, a continuat compozitorul. “Așa a fost. Pe bune”, a aprobat Cotabita, potrivit wowbiz.ro.

Citeşte mai multe despre:   Horia Moculescu,   Gabriel Cotabita