Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden HOROSCOP. Care este ZODIA născută să fie LIDER

HOROSCOP. Care este ZODIA născută să fie LIDER

Un articol de: B1.ro - 04 Noi 2019, 11:34
Monden

HOROSCOP. Succesul pe plan profesional poate fi atins de cei pasionați, care muncesc mult și care sunt interesați constant să se autodepășească. Deși succesul nu ține neapărat de zodia în care te-ai născut, sunt câțiva nativi despre care se spune că că au calitățile necesare ca să devină lideri într-un moment al vieții.

HOROSCOP. Nativii din zodia Capricorn sunt extrem de motivați să reușească pe plan profesional și financiar. Nu au nevoie să fie împinși de la spate, sunt foarte hotărâți, știu exact ce-și doresc și cum trebuie să procedeze pentru a ajunge la rezultate pe termen lung, scrie anamariavasile.com. Capricornilor le place și să-i ajute pe ceilalți să-și împlinească scopurile și se pricep foarte bine la asta. Au șanse să ajungă lideri fiindcă au o personalitate puternică și știu să se impună atunci când e cazul.

BOALA DE CARE SUFERĂ GABRIELA CRISTEA. TAVI CLONDA A AFLAT DE PE INTERNET: ”AM NEVOIE URGENT DE UN...”

MIHAELA TATU, DESPRE DIVORȚUL CARE A MARCAT-O: ”L-AM ÎNTREBAT DACĂ POATE SPUNE TE IUBESC”

HOROSCOP. SCORPION

HOROSCOP. Cei din zodia Scorpion sunt foarte exigenți atât cu ei înșiși, cât și cu cei din jur, și nu acceptă jumătăți de măsură. Au scopuri mărețe și nu se vor lăsa niciodată păgubași până nu obțin rezultatele pe care și le doresc. Sunt perseverenți, au o inteligență intuitivă foarte dezvoltată și o dorință permanentă de avansare. Este potrivit ca lider de echipă, având o mare capacitate de mobilizare și coordonare.

HOROSCOP. BERBEC

HOROSCOP. Berbecii sunt lideri înnăscuți. Sunt autoritari și vor să domine pe oricine și în orice situație. Sunt și ei foarte perseverenți și nu își pierd încrederea atunci când se lovesc de un refuz. Pentru cei născuți în această zodie orice eșec înseamnă o lecție și o șansă de a se perfecționa, iar acest lucru îi ajută să devină foarte buni în ceea ce fac.

PANICĂ ÎN LUMEA MANELELOR! FLORIN SALAM, FĂRĂ SUFLARE PE TREPTELE UNUI BLOC! MANELISTUL A CEDAT ÎN VĂZUL TUTUROR (GALERIE FOTO)

CRISTIAN POMOHACI, PRINS ÎN FAPT CU CELEBRA CÂNTĂREAȚĂ! FANII "CIOCÂRLIEI" SUNT ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

HOROSCOP. LEU

HOROSCOP. Nativii din Leu au tendința să preia conducerea chiar și atunci când nu au devenit încă șefi. Au o dorință uriașă de a se face remarcați și de a obține rezultate cu adevărat remarcabile. Nu le lipsește nici pasiunea atunci când muncesc. Ca lideri, deși sunt autoritari, sunt corecți și asta li se recunoaște întotdeauna. Își apără subalternii și le câștigă devotamentul. Au mereu curajul să spună ceea ce gândesc și nu se tem de nimeni.

Citeşte mai multe despre:   Horoscop,   Zodia,   lider