Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Horoscop CHINEZESC 2020. Află dacă eşti născut în anul Metalului, Apei, Lemnului, Focului sau Pământului şi vezi ce SPUNE asta despre tine

Horoscop CHINEZESC 2020. Află dacă eşti născut în anul Metalului, Apei, Lemnului, Focului sau Pământului şi vezi ce SPUNE asta despre tine

Un articol de: B1.ro - 14 Ian 2020, 11:06
Monden

Calendarul chinezesc vechi, pe baza căruia se orientează horoscopul oriental, dezvăluie cele cinci elemente de bază – Metalul, Apa, Lemnul, Focul ș Pământul.

 

HOROSCOP italian de la Mihai Voropchievici. Viitorul sună bine pentru aceşti nativi

 

Ultima cifră a anului tău de naștere este deosebit de importantă. Astrologii consideră că aceste elemente exercită o influență puternică nu doar asupra naturii omenești, ci și asupra caracterului acesteia. Ele determină organizarea mentală, obiceiurile și preferințele personale.

Potrivit astrologilor, aceste elemente exercită o influență puternică asupra vieții tale. Uite ce mister relevă anul nașterii:

0 sau 1 -> anul e caracterizat de elementul Metal

2 sau 3 -> anul e caracterizat de elementul Apă

4 sau 5 -> anul e caracterizat de elementul Lemn

6 sau 7 -> anul e caracterizat de elementul Foc

8 sau 9 -> anul e caracterizat de elementul Pământ

 

1. METAL

 

Simbolul flexibilității și al hotărârii. Ești o persoană determinată și perseverentă, care se bazează pe propriile forțe. Ai o fire rezervată, de aceea unii ar putea să te considere pretențios. Ajuți mereu oamenii și porți de grijă celor dragi.

 

2. APĂ

 

Apa simbolizează adaptabilitatea. Ești o persoană empatică și creativă, cu o intuiție excelentă. Lumea te consideră o persoană drăguță. Îi faci pe toți să se simtă speciali, apreciind talentele unice în fiecare persoană. De aceea te pricepi atât de bine să lucrezi cu oamenii și să închei afaceri.

 

Horoscopul SUFERINŢEI. Ce ZODII vor trece prin CUMPENE în această IARNĂ

 

3. LEMN

 

E simbolul creșterii și al progresului. Dinamic și activ, socializezi ușor și încerci să îți menții mereu o atitudine pozitivă în fața provocărilor vieții. Adesea preiei rolul de protector față de membrii familiei tale. Pentru tine căsătoria și căldura unei familii contează enorm de mult. Te atașezi repede de partener și investești multă energie în relația de cuplu.

 

4. FOC

 

Simbolul pasiunii și al acțiunii, al mișcării rapide, al activității. Ești o persoană dinamică, întreprinzătoare, aventuroasă, neliniștită, comptetitivă, puternică. Oamenii sunt atrași de tine într-un mod magnetic, iar tu îi ghidezi în aventuri pline de adrenalină. Cu toate că acționezi adesea din instinct, mintea ta este mereu plină de idei noi și soluții inteligente.

 


Cele TREI ZODII cu ȘANSE URIAȘE să CÂȘTIGE PREMIUL CEL MARE LA LOTO, în 2020. VEZI dacă și TU ești PE LISTĂ!

 

5. PĂMÂNT

 

Pământul este simbolul stabilității, al siguranței, al încrederii. Ești o persoană înțeleaptă, răbdătoare, perfecționistă, prudentă. Îți iei responsabilitățile în serios și te sacrifici pentru binele celorlalți. Spiritul tău pragmatic este apreciat la locul de muncă. Deoarece ești loial și de încredere, ți se vor încredința sarcini de coordonare sau administrare.

Citeşte mai multe despre:   Horoscop,   Zodiac
 
Loading...