Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden HOROSCOP Decembrie 2019. Cui i se dă VIAŢA PESTE CAP în luna cadourilor: Se câştigă bani şi se încep noi relaţii

HOROSCOP Decembrie 2019. Cui i se dă VIAŢA PESTE CAP în luna cadourilor: Se câştigă bani şi se încep noi relaţii

Un articol de: B1.ro - 21 Noi 2019, 11:45
Monden

Ultima lună a acestui an ține cont că suntem într-o atmosferă festivă și că merităm să ni se ofere un răgaz. Cu toate că nu este lipsită de eveniment astrale importante, faptul că doar două dintre ele sunt tradițional negative ne spune că suntem pe mâini bune.

 

HOROSCOPUL darului divin. Ce TALENTE şi APTITUDINI a primit fiecare zodie, la naştere

 

Jupiter intră în Capricorn: ascensiune socială și profesională

 

Din 2 încolo, Jupiter se mișcă prin semnul Capricornului, ceea ce înseamnă că experiența de viață și de lucru acumulate în ultimul an ne vor folosi de acum încolo pentru a dobândi statutul de la serviciu pe care îl merităm, scrie ioana-cuzino.net. Suntem competitivi, avem capacitatea de a face față probelor la care suntem supuși și ne dorim să evoluăm în plan profesional. Cu astrul acesta în semnul adesea asociat cu cariera, se întrevede o perioadă în care cei care muncesc vor fi răsplătiți pe măsură.

 

Venus conjuncție Pluto (Capricorn) și Marte (Scorpion) trigon Neptun (Pești): creativitate și simț practic

 

HOROSCOP 2020. Cine suferă transformări spectaculoase, cu răsturnări de situaţii

 

În cursul sau jurul datei de 13, Venus aderă la o conjuncție cu Pluto, de data aceasta, în același semn al Capricornului, semn că în urma recentelor evenimente vedem de fapt cu cine avem de a face. Tot în preajma acestei zile, mai simțim influența aspectului armonios de trigon format între Marte din Scorpion și Neptun din Pești, semn că ni se potențează intuiția și reușim să citim printre rânduri în raport cu persoanele cu care avem o relație. Știi ce își doresc fără să ne spună.

 

Venus poposește în Vărsător și Mercur (Săgetător) careu Neptun (Pești): originalitate care frizează absurdul

 

Din 20 încolo, Venus se mișcă prin semnul Vărsătorului, ceea ce înseamnă că se deschide o perioadă în care suntem mai activi(e) pe plan social decât de obicei, bucurându-ne de popularitate și atenție din partea celorlalți. Tot în această dată, Mercur din Săgetător aderă la un careu tensionat cu Neptun din Peștii, ceea ce denotă că suntem mai predispuși(se) decât de obicei să cădem în plasa unui zâmbet larg dar înșelător. Este foarte important să fim prudenți(te).
 

Citeşte mai multe despre:   Horoscop,   Decembrie,   jupiter,   capricorn
 
Loading...