Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden HOROSCOP ZILNIC PENTRU TOATE ZODIILE: Joi rezultatele sunt MULT SUB AȘTEPTĂRI pentru nativii acestei zodii!

HOROSCOP ZILNIC PENTRU TOATE ZODIILE: Joi rezultatele sunt MULT SUB AȘTEPTĂRI pentru nativii acestei zodii!

Un articol de: - 15 Mar 2018, 00:58
Monden

HOROSCOPUL ZILEI de joi arată că unele zodii nu au parte de o zi tocmai bună.

Dacă Racul are parte de o binefăcătoare gură de aer proaspăt, Fecioara nu are parte de ceva pozitiv în această zi, ci pentru ele, parcă s-a întors totul pe dos, scrie Lyla.ro.

Berbecul are dreptatea de partea lui, Scorpionul este la o răscruce de drumuri și Capricornul are o zi plină de piedici.

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 15 martie 2018 pentru Berbec

Ai dreptatea de partea ta, ca atare nu ai de ce să-ți faci griji cu privire la verdictul acțiunii care te preocupă acum. Adevărul va învinge, deci liniștește-te, nu te mai frământa atâta cu scenarii cu tentă negativistă, pesimistă, panicardă, văzând în jurul tău doar inamici care umblă cu mijloace incorecte.

Tu te afli pe un teren stabil, sigur, legal și nimeni nu se poate opune acestei situații. Cât timp tu faci totul ca la carte și nu te simți vinovat de nimic nepotrivit situației de față, vei ajunge mult mai repede la victoria finală, ca atare continuă să lupți pentru a scoate la lumină realitatea! Binele întotdeauna învinge!

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 15 martie 2018 pentru Taur

Te simți bine printre oameni, pentru că descoperi în jurul tău tot felul de personalități pe care le simți pe aceeași lungime de undă. Unii îți pot fi prieteni apropiați, în fața cărora îți este ușor să-ți deschizi inima. Alții sunt colegi de nădejde pe care te poți baza în proiectele începute.

Oferă-le și tu ceea ce știi mai bine, ceea ce ai în minte și în suflet, pentru ca și ceilalți au nevoie de companie, la fel ca și tine. Și ei așteaptă enorm de la persoana ta, deci dedică-te lor cu încredere, pentru că veți avea cu toții senzația unei zile în care v-ați mai îmbogățit cu ceva.

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 15 martie 2018 pentru Gemeni

Adu-ți aminte de vremea când erai copil și visai frumos, la lucruri pe care unii spuneau că există doar în basme. Dar tu mai crezi încă în povești și construiești castele superb și bine faci, pentru că uneori, în goana cotidiană după lucrurile mărunte ale vieții, uităm să visăm și să credem cu tărie în visele noastre.

Tu dai dovadă de o imaginație debordantă, de o creativitate iesită din comun, dar, mai presus de orice, de o capacitate fantastică de a vizualiza tot ceea ce dorești să devină într-o zi realitate.

Tu vorbești despre visele tale ca și cum ar fi deja împlinite, palpabile, materializate, iar această atitudine te ajută să ajungi mai repede la rezultatele dorite. Nu va fi, ci la tine…deja este!

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 15 martie 2018 pentru Rac

O binefăcătoare gură de aer proaspăt apare datorită unei sume de bani care intră azi în posesia ta. Parcă te mai liniștești și tu, scapi de un stres care te apasă pe suflet, și chiar ai curajul să faci planuri cu acei bani, pentru că vin exact când aveai mai mare nevoie de ei.

Fii totuși cumpătat în administrarea banilor, pentru că ai de ales între a-i canaliza pe toți într-o singură direcție sau spre mai multe, mai mici, care ar putea fi echilibrate dintr-un foc. Cântărește atent încotro e mai bine să investești acum acești bani.

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 15 martie 2018 pentru Leu

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ți-ai canalizat toată energia și, când colo, rezultatele sunt mult sub așteptări. Ești dezamăgit, desigur, pentru că la cât de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie să renunți, nici să te oprești din elan.

Sunt hopuri inerente în orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedică în care îți sunt puse la încercare rezistența, răbdarea, voința de a trece peste orice! Nu te lăsa păgubaș de la un banal impas, ci adună-ți forțele pentru etapa următoare. Acum iei doar o mică pauză!

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 15 martie 2018 pentru Fecioară

Altădată te simțeai foarte bine în mediul în care te afli azi, dar acum parcă s-a întors totul pe dos. În loc de prietenie, amabilitate și bună înțelegere, totul pare blocat într-un punct mort de unde nimic nu se mai mișcă. Înainte de a judeca situația, mai lasă o zi, două, să treacă, fără a lua măsuri drastice, pentru că poate fi doar un impas trecător.

Dacă vei dori să părăsești acest mediu doar pentru că acum lucrurile merg prost, peste un timp s-ar putea să regreți că ai fost atât de tranșant și nu ai încercat măcar să înțelegi ce a stat la originea tensiunilor.

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 15 martie 2018 pentru Balanță

Dacă pleci la drum, va fi o călătorie fructuoasă, în care ai ocazia de a întâlni exact oamenii de care ai nevoie într-un proiect important. Faci cunoștințe noi, primești idei sau soluții interesante ce merită puse în aplicare, iar succesul oricărei colaborări este asigurat.

Dacă vrei să ai o zi de succes, ia legătură cu oameni din alte orașe sau alte țări, pentru că cele mai profitabile roade apar din colaborările la distanță. Un telefon, un mesaj primit de departe sau o deplasare în plan geografic se pot solda cu rezultate demne de mândrie.

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 15 martie 2018 pentru Scorpion

Ești la o răscruce de drumuri și ai două căi diferite de mers, dar deși ambele au multe de oferit, tu ai atracție doar spre una din ele. Nu te lăsa însă atras de prima variantă, ar fi bine să cunoști ceva și din a doua direcție pe care o ai la dispoziție, ca nu cumva să alegi ceva și mai apoi să descoperi că ar fi fost mai bună a doua varianta.

Nu te aruncă la primul impuls, mai amână un pic decizia și pune în balanță cele două propuneri ca să fii sigur că ai ales corect.

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 15 martie 2018 pentru Săgetător

Lumea te privește cu un respect deosebit astăzi, pentru că emani un aer de înțelept, de bun cunoscător al lumii, pentru că ai acumulat în timp o experiență bogată și acum ești în poziția cea mai adecvată pentru a da altora lecții.

Și tu ai învățat de la alții, înainte, și acum a venit vremea ta să transmiți celor care au nevoie de tine, tot ceea ce știi, e o plăcere să descoperi în preajma ta ochi care te privesc admirativ și urechi deschise pâlnie pentru a capta toate informațiile de la tine.

Nici ție nu-ți vine să crezi că lumea tace când vorbești tu, că unii iau notițe din ceea ce le împărtășești, semn că mesajul tău este ascultat, auzit, apreciat și pus în aplicare cu maximă încredere.

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 15 martie 2018 pentru Capricorn

Deși nu este o zi deosebită prin preocupările asupra cărora te apleci, este totuși o zi plină de piedici. Multe și mărunte, nesemnificative în fond, dar devine enervant să le descoperi la fiecare pas.

Fă totul cu răbdare, nu încerca să sari peste etapele care ți se par pe moment neimportante, pentru că exact ele pot conține informații ce se vor dovedi a fi esențiale. Ia totul pas cu pas, în ritmul firesc, și vei fi mulțumit de rezultate, dar nu visa evenimente extraordinare pentru că nu apar azi.

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 15 martie 2018 pentru Vărsător

Uneori, ca să poți duce mai departe un proiect, e nevoie și de finaluri bruște. Dacă vezi că un plan nu mai evoluează de la o vreme, e semn că ce a fost de făcut pe acel nivel e deja încheiat și ar trebui să mergi mai departe, deci să te apuci de altă etapă.

Asta trebuie să faci și tu azi: pui punct aici pentru că, de mâine, să te apuci de nivelul următor, cu altă energie, cu alt elan.

Ar semăna cu un abandon din senin, dar e mai bine să spui drastic stop, să închizi definitiv acel capitol care nu mai are nici un rol în ceea ce se clădește acum sub ochii tăi și să treci la nivelul următor ca să continui de acolo construcția, fără să te tot întorci la un etaj inferior, deja terminat!

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 15 martie 2018 pentru Pești

Cel mai mare dușman al zilei e în mintea ta, pentru că de acolo vin tot felul de semnale negative care te opresc înaintea oricărei inițiative. Ai vrea să faci multe, dar mereu ceva te ține pe loc și acestea sunt fricile și slăbiciunile tale pe care le lași să se manifeste în voie.

Luptă cu ele, nu le lasă să te domine, pentru că vei bate pasul pe loc fără să duci la îndeplinire ceea ce ai decis. Chiar dacă ai spune că e vocea intuiției cea care te mai trage de mânecă, dacă depășești aceste obstacole, vei vedea că ești capabil de mai multe lucruri decât ai putea crede! Da, poți, deci lupta cu propriile limite!