Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden HOROSCOP ZILNIC SĂGETĂTOR: Cum va fi ziua pentru acești nativi

HOROSCOP ZILNIC SĂGETĂTOR: Cum va fi ziua pentru acești nativi

Un articol de: - 15 Mar 2018, 00:36
HOROSCOP ZILNIC SĂGETĂTOR: Cum va fi ziua pentru acești nativi Monden

HOROSCOPUL ZILEI SĂGETĂTOR - Horoscopul zilei de joi arată că unele zodii nu au parte de o zi tocmai bună.

HOROSCOPUL ZILEI SĂGETĂTOR - Dacă Racul are parte de o binefăcătoare gură de aer proaspăt, Fecioara nu are parte de ceva pozitiv în această zi, ci pentru ele, parcă s-a întors totul pe dos, scrie Lyla.ro.

HOROSCOPUL ZILEI SĂGETĂTOR - Berbecul are dreptatea de partea lui, Scorpionul este la o răscruce de drumuri și Capricornul are o zi plină de piedici.

HOROSCOPUL ZILEI SĂGETĂTOR - Pe Săgetător lumea îl privește cu un respect deosebit astăzi, pentru că emană un aer de înțelept, de bun cunoscător al lumii, pentru că a acumulat în timp o experiență bogată și acum este în poziția cea mai adecvată pentru a da altora lecții.

HOROSCOPUL ZILEI SĂGETĂTOR - Și el a învățat de la alții, înainte, și acum a venit vremea lui să transmită celor care au nevoie de el, tot ceea ce știe, e o plăcere să descopere în preajma sa ochi care îl privesc admirativ și urechi deschise pâlnie pentru a capta toate informațiile de la el.

HOROSCOPUL ZILEI SĂGETĂTOR - Nici lui nu-i vine să creadă că lumea tace când vorbește el, că unii iau notițe din ceea ce le împărtășește, semn că mesajul lui este ascultat, auzit, apreciat și pus în aplicare cu maximă încredere.

Citeşte mai multe despre:   Horoscopul zilei,   Horoscopul zilei,   Horoscopul zilei