Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden HOROSCOP ZILNIC VĂRSĂTOR: Cum va fi ziua pentru acești nativi

HOROSCOP ZILNIC VĂRSĂTOR: Cum va fi ziua pentru acești nativi

Un articol de: - 15 Mar 2018, 00:45
HOROSCOP ZILNIC VĂRSĂTOR: Cum va fi ziua pentru acești nativi Monden

HOROSCOPUL ZILEI VĂRSĂTOR - Horoscopul zilei de joi arată că unele zodii nu au parte de o zi tocmai bună.

HOROSCOPUL ZILEI VĂRSĂTOR - Dacă Racul are parte de o binefăcătoare gură de aer proaspăt, Fecioara nu are parte de ceva pozitiv în această zi, ci pentru ele, parcă s-a întors totul pe dos, scrie Lyla.ro.

HOROSCOPUL ZILEI VĂRSĂTOR - Berbecul are dreptatea de partea lui, Scorpionul este la o răscruce de drumuri și Capricornul are o zi plină de piedici.

HOROSCOPUL ZILEI VĂRSĂTOR - Uneori, ca să poți duce mai departe un proiect, e nevoie și de finaluri bruște. Dacă vezi că un plan nu mai evoluează de la o vreme, e semn că ce a fost de făcut pe acel nivel e deja încheiat și ar trebui să mergi mai departe, deci să te apuci de altă etapă.

HOROSCOPUL ZILEI VĂRSĂTOR - Asta trebuie să facă și Vărsătorul azi: să pună punct aici pentru ca, de mâine, să se apuce de nivelul următor, cu altă energie, cu alt elan.

HOROSCOPUL ZILEI VĂRSĂTOR - Ar semăna cu un abandon din senin, dar e mai bine să spună drastic stop, să închidă definitiv acel capitol care nu mai are nici un rol în ceea ce se clădește acum sub ochii lui și să treacă la nivelul următor ca să continue de acolo construcția, fără să se tot întoarcă la un etaj inferior, deja terminat!

Citeşte mai multe despre:   Horoscopul zilei,   Horoscopul zilei,   Horoscopul zilei