Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden HOROSCOP ZILNIC PENTRU TOATE ZODIILE: O zi EXCELENTĂ pentru relații! O predispoziție PUTERNICĂ spre gesturile romantice

HOROSCOP ZILNIC PENTRU TOATE ZODIILE: O zi EXCELENTĂ pentru relații! O predispoziție PUTERNICĂ spre gesturile romantice

Un articol de: - 20 Mar 2018, 00:34
Monden

HOROSCOPUL ZILEI de marți arată un aspect benefic în general, care favorizează în mod special relațiile sentimentale și conferă o predispoziție către gesturi romantice.

Nativii vor cunoaște o perioadă în care trebuie să profitate de contextul astral pentru a face planuri de viitor în ceea ce privește viața sentimentală, pentru că șansele de realizare sunt mai mari decât de obicei, scrie eastrolog.ro.

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 20 martie 2018 pentru Berbec

În familie au loc evenimente plăcute ce devin sursa ta de energie pentru a merge mai departe.

Devii dintr-o dată mult mai activ, mai implicat, mai dornic de schimbare, și faci tot ce-ți stă în putință să înaintezi spre ceea ce-ți dorești. Nimic nu ți se pare mai motivant decât fericirea celor dragi!

 

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 20 martie 2018 pentru Taur

Nativii din zodia Taur vor avea ocazia să îi ajute pe cei din jur să treacă de momentele dificile prin puterea exemplului. Vor dovedi că sunt extremi de grijulii și prieteni de nădejde.

Cineva are nevoie de tine și nu știe cum să te abordeze, dar tu simți că nu știe ce e de făcut într-o anumită situație și încerci, prin exemplu personal, să-i oferi o soluție. Nu ajunge doar să-i spui teoretic ce e de făcut, ci pui și umărul la rezolvarea acelei probleme, convins că va înțelege mai bine cum stă problema dacă îi arăți concret cum se rezolvă. Ești și un bun prieten, dar și un bun profesor în față cuiva care chiar are multe de învățat de la ține.

 

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 20 martie 2018 pentru Gemeni

O zi excelentă pentru nativii din zodia Gemeni!  Dacă ai putea prelungi la nesfârșit starea de bine care te cuprinde astăzi, ai fi fericit, deci fă tot posibilul să profiți cât mai mult de această stare!

La un moment dat, ai sentimentul că timpul s-a oprit în loc și același eveniment fericit se repetă iar și iar, spre marea ta satisfacție, semn că, atunci când ești optimist, poți să păstrezi lângă ține mult timp ce e mai frumos și bun în viață.

 

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 20 martie 2018 pentru Rac

Vei avea șansa să descoperi mult mai ușor fisurile sau erorile din ultima perioadă! Găsești soluții mai bune, pentru că nu te mai împinge nimic de la spate.

Te bucură liniștea care s-a instalat peste unele probleme care te-au ținut pe loc în ultima vreme. Nu se mai întâmplă nimic, ceea ce e pe placul tău, pentru că așa mai poți răsuflă și tu un pic… Prea ai fost implicat în tot iureșul evenimentelor, prea te-ai agitat mult, că atare acum, că s-a instalat rutină și calmul, nu poți decât să te mai relaxezi și tu cât de cât. 

 

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 20 martie 2018 pentru Leu

Ceea ce ar fi trebuit să fie un ajutor în avantajul tău, va avea efecte exact contrarii, pentru că cel care vrea să te ajute azi, mai degrabă strică. El crede că îți oferă sfaturi utile, că îți ridică moralul, că îți da exemple bune de urmat, dar o face într-o formă atât de nepotrivită, încât binele face mai mult rău! Poate nici nu aveai nevoie de intervenția să, dar, din exces de zel, el se bagă în treburile tale dorind să-ți fie de ajutor, în felul lui, dar nu reușește.

Mai bine te-ai descurcă de unul singur decât cu tovarăși care mai mult te încurcă, deci alege-ți cu grijă companionii. Unii chiar nu sunt adecvați situației în care te afli.

 

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 20 martie 2018 pentru Fecioară

Ești atât de optimist, de vesel, de fericit încât unii ar putea spune despre ține că ești de-a dreptul un visător naiv care iubește pe toată lumea. Dar așa ești tu! Nu te poți supără azi pe nimeni, oferi necondiționat iubire, prietenie, ajutor, fără să aștepți nimic înapoi.

E o atitudine nevinovată, de copil care se dedică tuturor chiar și fără să merite, dar tu continui să oferi altruist până la Dumnezeu, să te sacrifici cu dragă inima, conștient că asta face parte din modul tău de a fi fericit. 

 

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 20 martie 2018 pentru Balanță

Ai rolul de a-i ridică și pe alțîi înapoi la lumina, pentru că prezența ta inspiră încredere, securitate emoțională, de parcă, într-o lume gri – ba chiar o lume neagră pentru unii – tu poți fi luminița albă care ii cheamă spre echilibru și speranța.

Folosește toate instrumentele pozitive de care dispui, pentru a-ți face ție o minune, dar pentru a o dărui și altuia!

 

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 20 martie 2018 pentru Scorpion

Ai venit pe lume cu o misiune personală, de care nu ești întotdeauna conștient, ba chiar te mai întrebi uneori care este, dar azi poți primi o confirmare interesantă cu privire la această mare dilema existențială.

 Ceea ce ai de oferit unui sărman, sfatul pe care îl dai unui debusolat, simplă ta companie pentru un însingurat, fac parte din misiunea ta pe pământ, deci nu te aștepta că misiunea să fie una strălucitoare, eroică. Rolul tău poate fi banal pentru ține, dar esențial pentru altul!

 

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 20 martie 2018 pentru Săgetător

Ai putea primi suficiente oferte să fii ajutat, susținut, completat, și chiar dacă orgoliul îți spune să nu primeșți ajutor de la alțîi, ar fi bine să-l accepți.

 Chiar dacă nu e ceea ce ai fi dorit tu cel mai mult, tot e ceva, deci acceptă sfaturi, idei, chiar și îndrumare de la cei care vor să ți se alăture. Poate aveți un interes comun și merită să va puneți laolaltă energiile pentru a ajunge acolo, deci fii atent la ce au ceilalți să ofere în această situație.

 

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 20 martie 2018 pentru Capricorn

Eșți împovărat încă de unele amintiri neplăcute de care nu te mai poți rupe. Eșți conștient că nu e spre binele tău să te tot întorci cu gândul în vremuri în care nu aveai prea multe motive de bucurie, dar faci ce faci, și tot acolo zbori cu gândul.

 Poate vinovat e cineva din anturaj care, în loc să te asculte cum vorbeșți despre prezent și viitor în termeni pozitivi, te tot întreabă despre puncte sensibile pe care le credeai uitate.

 

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 20 martie 2018 pentru Vărsător

Ai un sentiment ciudat cu care te-ai trezit de dimineață, cum că ceva urmează să se încheie în mod ciudat și nedorit. Nu e o emoție prea plăcută, e că tracul de dinaintea unui eveniment căruia îi acorzi semnificații deosebite, și ai tendința de a lasă frică să se manifeste deasupra tuturor celorlalte emoții.

Dacă presimti că nu duce într-o direcție bună, mai bine te confrunți direct cu motivul temerilor tale, poate se mai poate redresa ceva înainte. Altfel vei regretă mai apoi că nu ai luat măsuri când ceva îți atrăgea atenția că s-ar putea întâmplă odată și-odată.

 

HOROSCOPUL ZILEI PENTRU TOATE ZODIILE - Horoscop 20 martie 2018 pentru Peșți

Nu te aștepta la planurile pe care ți le faci acum cu minuțiozitate să ducă repede, din prima, la roadele visate, dar sunt și ele experimente pe drumul tău către împlinirea unui vis. Încerci o dată, încerci de două ori, și așa mai departe până-ți iese, deoarece din fiecare nouă încercare mai ai ceva de învățat.

Cumulate, toate aceste experiențe vor construi ceea ce visezi, dar trebuie să fii conștient că nu trebuie să te oprești după un eventual eșec.